| powergirl a întrebat:

Care dintre voi are curajul sa zica aici pe site ceva intamplari hazlii care i s-au intamplat cu adevarat in viata?

Răspuns Câştigător
| asdgfhresry a răspuns:

Una tare care nu o vei mai intalnilaughing Eram cu 3 fete la o plimbare. Si lu' una din ele i-a venit sa faca pipilicalaughing. Si cautam noi loc unde sa faca treaba asta, si am gasit 2 canalizari. Si faceam misto de ea, sa faca acolo. Eu eram exact langa gaura de canalizare. Si, dintr-o data vad o mana care iesea din canalizare.La inceput am crezut ca o fi un muncitor sau ceva de genu. Si aproape sa ma apuce de picior, cand vine alta fata dintre ele si cand l-a vazut a inceput sa tsipe si sa fuga. Eu repede dupa ealaughing Iar cea care simtsea nevoia sa... s-a prins ultima, dar a inceput sa fuga cand a vazut ca boschetarul ala tipa dupa noi si zicea ceva de genu "Ia veniti fetelor incoace sa va vad mai bine". De atunci nici n-am mai trecut pe langa locul ala laughing Dar si cat am ras pana acasaa. Ma scurgeam pe joslaughing. Sau alta faza. Eram cu 2 fete in monument[ehh la plimbare]. Si e o zona cu multi copaci. Si e ca o padure, si are o carare. Am mers cu fetele alea pe acolo, si in padure erau vreo 6-7 baieti care cred ca faceau cine stie celaughing Si au inceput sa strige dupa noi. Mama am prins atunci o fugaa, si au inceput si aia sa fuga dupa noi. Noroc ca am ajuns repede la "civilizatie" laughing)

11 răspunsuri:
| mrsolo a răspuns:

Uite una care mi se intampla des laughing) Vorbesc la telefon cu cineva si imi caut prin buzunar telefonul sa scriu numerele care mi le dicteaza persoanele respective cu care vorbesc!

| powergirl explică:

Cand vb la tel de multe ori scap telu din mana si culeg bateria si cartela de pe jos asa din senin il scap nu stiu dc mi se pare amuzant laughingrolling on the floor

| Alisa a răspuns:

Sunt mai multe laughing dar unele ce mi le amintesc acum sunt:

1. Eram la cinema cu actualul prieten, si in loc sa ne uitam la film, noi vorbeam laughing. si la un moment dat ii spun eu ca mie imi place pieptul de pui laughing...si el imi da replica spunandu-mi ca si lui ii place pieptul si inca cum laughing (el se referea la altceva)... si acum ne amintim de faza aialaughing

2. vorbeam cu o prietena, eram acasa si nu stiu de la ce a venit vorba si imi spune ea mie: Cand aveam tineretea ta aratam tot ce aveam la toti (ea acum avand 26 si eu 18 ani) laughing)...si eu am inceput sa rad de ea, si ceilalti ca de fapt nu se referea la ce ne gandeam noi laughing). era vorba despre altcevalaughing), dar ea nu si-a dat seama.laughing

| BuLLetBtwin a răspuns:

Cand aveam 6 ani mergeam cu maicamea prin pasajul de la obor, si vine o femeie cu niste sanii f mari drooling dupa ce trece de noi ii zic mamei mele "mama ce sanii mari are " dupa ce am terminat de vorbit femeia aceea se intoarce si imi arunca o privire mai mai sa vina sa imi dea o palma laughing

| Mystique a răspuns:

Eu nu am curaj, poate cu timpul capat si iti pov happy

| moftuliki a răspuns:

Pai intamplare amuzanta a fost cand am mers cu prietenele mhele in oras si una dintre ele nu stiu cum se fakuse ca avea fermoarul desfakut rolling on the floor))) toti baieti treceau si se uitau in jos laughing iar una dintre prt mele zicea fata cred ca nhuma epilai bine rolling on the floor)))) si au trecut niste baieti si fac ei domnisoara ai garaju desfacut rolling on the floor) si noi ne uitam toate ca nu stiam care avea fermoarul desfakut rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram copii si jucam fotbal si am eliminat pe un baiat mai fortat de pe teren ca devenise recalcitrant si violent. N-a zis nimic atunci dar venind cu totii acasa a gasit un burete dreptunghiular dar murdar de noroi care iti dadea impresia unei caramizi. A pus mina pe el prefacindu-se ca era greu al naibii si ridicindu-l spre mine;-De ce m-ai dat afara ma de pe teren? In prima faza am inlemnit ca era prea aproape sa ma feresc si dementul i-a dat drumul spre mine si, in timp ce buretele ma atingea in frunte a si plecat in viteza de linga mine.

| Kynext a răspuns:

Weiiii, acum cateva zile am crezut ca lesin de ras.Totul a inceput asa:
Citeam bancuri pe TPU cand am gasit unul cu o blonda si un vibrator(n-are rost sa-l insir aici). Citindu-l mi s-a parut cel mai amuzant banc posibil si, am cazut de pe scaun de ras.Eh nu asta e partea tare.
Partea tare incepe cand bunica-mea, vazandu-ma pe jos ma intreaba ce am patit.Eu incep sa-i explic bancu si o intreb :"Stii ce-i ala vibrator" Ea, saraca, foarte voioasa:"Da, bineinteles, am lucrat 20 de ani cu el". Din nestire de cauza am bufnit intr-un ras demential pana mi-o explicat ca ea se refera la un mecanism de unde o lucrat ea.

Oricum, a fost tare fazalaughing

| luminita_6533 a răspuns:

Sunt atat de multe ca nici nu mi le mai aduc aminte.

| ItzRivenGod a răspuns:

Nu prea am curaj da hai sa zicem una:1 eram cu baietii terminam clasa a 5 si am fost cu gasca intr-un club si am vazut cateva fete cu fustite mini da erau parca de panza si la iun moment dat a veni un curent de vant de la un camion care mergea cu viteza si ce misto sau ridicat fistitele laughinglaughing

2acu cateva zile la scoala m-am luat la kafteala cu un coleg si era harta pentru ora de istorie sprijinita de tabla, la un moment dat am dat peste harta si a venit un colog si mi-a zis"wai uite ce ai facut" si eu i-am raspuns"da am aruncat europa pe jos, vreo problema?

3intro zi a adus un preten o minge de aia de ruigbi si am inceput sa jucam si deodat un preten fuge langa mine aluneca si cade da m-a prins de pantaloni de mi i-a dat jos si am ramas in chiloti in plina strada.nu mai zk nimic

Răspuns utilizator avertizat