Pai la scoala, faceam farse la telefon si aia raspundea cu javro sau mata si boi ne pisam pe noi de ras, sau am fugarit un coleg si cumva ala a cazut pe o banca si a rupt-o, am aruncat sucul unui baiat pe geam, ala a ramas cu ochi in soare, lipeam tatuaje pe tabla, am rupt 3 staune de la catedra in semestrul 1, i-am tras o usa in cap profului de mate, am incercat sa aruncam un coleg pe geam, am sticat jaluzelele si termopanele,, cea mai naspa e cand mergeam pe hol si unu de a 8 mi-a tras o usa in cap, am avut multe, unu sa impiedicat in ora de engleza si a intrat cu capul in perete, primele sau intamplat intr-o ora cu profu in clasa, cei sai faci daca era beat.
I-am facut o farsa lui maica'mea .Era ziua pacalelilor am sunat-o si i-am zis asa :
-Pregatestete...Sa vezi maniaaaa!
-Ce?
Si eu i-am inchis.Iar m-a sunat
-Andra.
Eu rad si inchid.Suna iar. Dintr-o data spun:
-Pregateste...
-Andra!
-A da ?!(am spus speriata)
-Ce-i cu tine?
Asta mi s-a parut tare amuzanta
Eram asta vara in tabara faceam farse la telefon cu colegele mele de camera si ziceam asa :
noi-Sunteti familia Dolanescu?
el-Nu!
noi-Sunteti singur ca nu sunteti familia Dolenescu?
el-Nu!
noi-Sunteti singur?
el-Nu!
noi-GRESEALA
Cea mai amuzanta chestie care mi s-a intamplat a fost:cand eram mica, mamei ii trebuia un scaun.Eu dansam si obosisem, asa ca am vrut sa ma asez pe scaunul din camera mea.Inainte sa observ mama mi-l luase.Cand am vrut sa ma arunc in scaun am cazut direct in fund!
Pai am facut o farsa tare intr-o excursie.era un bait care se credea cel mai bun din clasa. dimineata i-am udat patul si apoi l-am trezit ca sa mergem sa luam mic dejun...saracul ii era foarte rusine si ne ruga sa il lasam sa doarma ca nu se simte bine.credea ca a facut in pat.hahaha imi amintesc si inca rad.
iuliaiuli18 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: