Răcitură cu gingii de porc şi garnitură de dinţi. Am o rudă care m-a servit cu aşa specialitate, şi mi-a luat ceva timp să depăşesc momentul traumatizant.
Incearca lapte cu vin. Daca nu e chiar dezgustator cind vei bea, sigur dupa aceea, cind nu te vei mai putea scula de pe toaleta(! ), sigur va fi dezgustator!
O alta combinatie fatala e cea ce o folosea un prieten: sandwich cu tot ce se poate: pateu, margarina, ceapa vede, dulceata, fulgi, cocos, etc, etc! Credeam ca glumeste cind spunea ca asa cevba maninca, insa m-am crucit cind am vazut ca chiar minca asa ceva! Eu mi-as varsa matele de la asa ceva.
Margarina, cascaval sau branza sarata(feta), dulceata si pepene, toate aceastea asezate pe o felie de paine, grecii chiar mananca asa ceva mie mi-se pare dezgustator.
Pizza cu pasta de dinti pe deasupra si dupa ce mananci aia sa bei un pahar de nestea amestecat cu fanta si amestecat cu cola. O prietena a incercat si a vomitat dupa.:-&
Suc cu piper, sare, ulei si otet (am incercat la banchet )
bunica mea e de la tara si cand a mancat pentru prima data pizza a mancat-o cu paine... oo ce tare a fost. eu cu varamea radeam de ea si. a zis ca totul se mananca cu paine
Iti spun o combinatie care nu e absolut deloc dezgustatoare, doar suna asa. Credeti-ma, mi s-a parut cea mai mare prostie cand am auzit de ea, dar dupa ce am gustat-o... . Credeti-ma pe cuvant ca e cea mai buna combinatie. E delicioasaaaa: Paine cu dulceata si pe deasupra niste smantana...yummy
Sor-mea cand era mica incerca tot felul de lucruri ca:
masline cu mustar(cat am mai ras la combinatia asta)
salam de vara cu zahar
mandarine cu ulei incins(racit):-&
mai sunt si altele...
Julyly2089 întreabă: