| SmileyQueen a întrebat:

Care e cea mai haioasa chestie p care ati vazut-o? Eu am multe dar zic doar 2:
*Bunica-mea cand il injura pe Base mareu cand il vede la TVrolling on the floor
* Colegii mei cand se biciuiau cu cravatelerolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Oleg20 a răspuns:

1 Un coleg a pus pisica sa în cuşca cîinelui după 2 minute iese cîinele în grabă iar pisica apare în prag rolling on the floor
2 odată am văzut un cîine fugărit de un pisoi!

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când profa de mate avea o fustă mai scurtă, iar cum stătea pe scaun, şi ţinea piciorul unul peste celălalt, i se vedea... PEŞTERA MUIERII. happy
Sincer, ţinând cont că are vreo 50 şi ceva de ani, a fost mai mult tragic decât amuzant.
Sănătate!

| SmileyQueen explică (pentru anonim_4396):

Saracii de voi sa vedeti asa oroarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram pe un site şi scriam comentarii într-un loc unde nu se aplică regula relevanţei conţinutului. Administratorul mi-a şters comentariile pe motiv că-s irelevante. Hăhă, ce amuzant.

| SmileyQueen explică (pentru anonim_4396):

Apreciez sarcasmullaughing *spuse ea ironic*

| SmileyQueen explică:

OK mai nou strabunica mea (nebuna rau) imi zice "Am auzit ca te-ai maritat." laughing)))))

| MrsSunshine a răspuns:

Asa si?

| SmileyQueen explică (pentru MrsSunshine):

HUh?

| MrsSunshine a răspuns (pentru SmileyQueen):

Ce huh? Ti-am povestit cea mai haioasa chestie pe care am vazut-o...

| SmileyQueen explică (pentru MrsSunshine):

Oh, scuze! Era pentru aia cu Asa si? dar whatever, e trecut, eu nu ma gandesc la trecutlaughing

| MrsSunshine a răspuns:

Cea mai haioasa chestie e cand intru pe acest minunat site si vad cum unii copilasi de 12, 13, 14, 15, 16 ani scriu numai chestii irelevante pe aici(cred ca din lipsa de ocupatie).
Its soooo funnylaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru MrsSunshine):

'' It's so funny '' să-ţi citesc răspunsul, crede-mă. It's sooo funny.winking

| Roxanna112345 a răspuns:

La mine a fost azi happy Un coleg s-a dat peste cap pe asfalt in fata unei batrane si a intrebat-o : Ce mai faci Marie laughing)

| Byby_Eu_1998 a răspuns:

Eu am vazut ceva foarte amuzant in realitate cand un o colega sea rupt pantaloni in fum si ea nici nu sea dat seama si cand mi sau spart 10 oua in cap e amuzant rolling on the floor