1 Un coleg a pus pisica sa în cuşca cîinelui după 2 minute iese cîinele în grabă iar pisica apare în prag
2 odată am văzut un cîine fugărit de un pisoi!
Când profa de mate avea o fustă mai scurtă, iar cum stătea pe scaun, şi ţinea piciorul unul peste celălalt, i se vedea... PEŞTERA MUIERII.
Sincer, ţinând cont că are vreo 50 şi ceva de ani, a fost mai mult tragic decât amuzant.
Sănătate!
Saracii de voi sa vedeti asa oroare
Eram pe un site şi scriam comentarii într-un loc unde nu se aplică regula relevanţei conţinutului. Administratorul mi-a şters comentariile pe motiv că-s irelevante. Hăhă, ce amuzant.
Apreciez sarcasmul *spuse ea ironic*
OK mai nou strabunica mea (nebuna rau) imi zice "Am auzit ca te-ai maritat." )))))
HUh?
Ce huh? Ti-am povestit cea mai haioasa chestie pe care am vazut-o...
Oh, scuze! Era pentru aia cu Asa si? dar whatever, e trecut, eu nu ma gandesc la trecut
Cea mai haioasa chestie e cand intru pe acest minunat site si vad cum unii copilasi de 12, 13, 14, 15, 16 ani scriu numai chestii irelevante pe aici(cred ca din lipsa de ocupatie).
Its soooo funny
'' It's so funny '' să-ţi citesc răspunsul, crede-mă. It's sooo funny.
La mine a fost azi Un coleg s-a dat peste cap pe asfalt in fata unei batrane si a intrebat-o : Ce mai faci Marie
)
Eu am vazut ceva foarte amuzant in realitate cand un o colega sea rupt pantaloni in fum si ea nici nu sea dat seama si cand mi sau spart 10 oua in cap e amuzant