Păi, aveam 5 sau 6 ani, eram pe balcon, etajul 2, analizam asfaltul. Era fascinant, atât de fascinant încât am încercat să sar. Doar că mama are un spirit de observație foarte bine dezvoltat, deci m-a luat de pe balustradă înainte să aflu eu ce-i aia gravitație.
Pe locul 2 ar fi încercarea mea eșuată să fug de la grădiniță. Și educatoarea avea un spirit de observație destul de bine dezvoltat.
Sa calc rata sa vad daca face ratuste ca ai mei imi spusese ca rata a fost caclcata de a facut ratuste, si eu am calcat-o ca fraieru de era sa o las fara picioruse
1.Am amestecat cafeaua mamei mele cu telefonul ei
2.Am fugarit broasca mea testoasa pana s-a ascuns sub un dulap fixat de perete.Broasca s-a blocat acolo si a murit
3.Era sa ma arunc de la fereastra, de la etajul 7. Pierdusem o minge si eram gata sa ma arunc dupa ea. Daca sora mea nu ar fi strigat-o pe bunica, nu as mai fi fost azi aici
Era sa cad de pe balcon.
Am cazut cu bicicleta si mi-am spart dintele.
Si....nu mai stiu. :p
))))))))) Pai tin minte cand am tuns sprancenele bunicului in timp ce dormea
Am fost prins in timp ce fumam (am luat bataie))!
Am aruncat o baterie in foc, ea a explodat si mi>a spart un dinte! (
M>am ascuns dupa usa iar cand educatoarea a intrat in clasa eu... bauuuuuu... a lesinat, la propriu!)))
Am urcat impreuna cu o colega pe munte iarna cu hainele cele noi pentru Craciun si nu am mai putut sa ne dam jos pe unde am urcat asa ca a trebuit sa coboram printr'un cimitir plin de caini. - copile fara minte
1.am bagat nisip in cafeaua mamei
2.am pictat gardul
3.am baut mtorina
4.am aruncat telefonul tatalui in plaoaie
Am spalat tv. cu pasta de dinti
am consumat spray-urile mamei de mirosea a impulse toata curtea
imi spuneau cv de genul''du-te si cauta-ma pe dincolo, si eu ma duceam''Doamne...
Wow. Cred ca cea mai mare prostie pe care am facut-o cand eram mica este atunci cand am muscat dentistul de mana
Am dat televizorul cu fixativ.Si da, ati inteles bine, fixativ.
Si cu bicicleta o curatam si a cazut peste mine si m-am lovit de o bara de otel si mi-am spart arcada(deasupra sprancenei)
1.S-a sunat la ore si eu n-am venit.
2.M-am usurat pe florile vecinului
3.M-am jucat in noroi si cand am venit inapoi am uns peretii casei
4.Ma bateam cu cuburile de lemn la gradinita
5.Scuipam de la balcon la o pensiune
6.I-am dat un bulgare in cap celui mai rau baiat din scoala
in rest...
Julyly2089 întreabă: