Pana intr-a 8-a, cea mai mica a fost 6.
De cand cu liceul, meh, 2.Mai trebuie sa iau un 1 si mi-am indeplinit scopul in viata.
Un prof de treabă...adică un prof care glumește cu noi chiar și când ne predă, nu ne dă teste foarte grele și ne spune chiar cu câteva luni ce lecții să pregătim.Nu ne taxează foarte des la note(atunci a fost o întâmplare deoarece nu a învățat toată clasa)Glumim cu el la ore, la fel și el și mda...cum să zic e foarte bun prieten
Si a mea a fost tot 6!
Mai toti profesorii erau de treaba in afara de cel de franceza... Dira era prietena de familie, profu de istorie, geografie si cultura civica(el le preda pe toate) era prieten foarte bun cu tata, profele de mate si romana erau foarte de treaba si restul profesorilor nu erau cine stie ce dar nu erau rai.
Pai de exemplu profu de mate(suna ciudat stiu).Cu el facem tot feluri de lucruri tari aruncam cu mingi in baieti, am fost si-n excursie cu dansu (e sotul dirigintei care e profa de romana si e tanara are 30 de ani)si a fost prea tare pur si simplu faceam ce ne traznea capul.Tot el ne-a invatat cum sa copii cel mai bine la un test, bineinteles ca nu la materia sa ca atunci nu e bine, cu el vorbim deschis si ne mai spune uneori si povestioare despre pramatia de copil ce era, sa nu mai spun ca are multe bancuri in bibilica si parul lung prins in coada.
Minti.
Dar tu? Care a fost cea mai mica nota?
5 la Engleza (
Eu am luat 4 la engleza si n-am plans mai ales ca o urasc prea mult pe profa de engleza ca sa-mi pese.
Ba sa crezi! http://25.media.tumblr.com/......o1_500.jpg
Si tu urasti engleza si profa ta de engleza! Apropo tu il crezi pe Naruto?
Nu-l cred o singura persoana am intalnit care avea intr-adevar medii bune avea 10 peste tot in afara de mate acolo avea 9 (era colega mea era cam prefacuta si avea note mari la majoritatea din alte cauze pe care nu cred ca te intereseaza)
In ce clasa esti?
Spune tu primul
Are pra putine note, nu observi?
A 8a.
Ba da. Da la mate oare cat are?
Inseamna ca ai examene...Eu sunt mai mica trec a 7 a.
Eeee normal ca minte! Cred ca e in clasa intai/a doua si are numai FB si zice si ea/el ca are 10
Naruto ala chiar ca ii prost, daca te uiti sus scrie clasa a 6 a, semestrul 1.
Http://www.youtube.com/watch?v=ZGWcvJELOt4
Versul original : '' Mai bine repetent in drum spre mare decat premiant in inchisoare" God. you'r f*cking smart!
Mda. |, si tu in ce clasa esti?
Aceasi parerea o am si eu despre tine, plus ca esti foarte dubios!
Doamneee!
4 s-a enervat profa de english si a pus 4 la toata clasa(e cam saloasa si chiar n-o place nimeni, uite ca am zis cam.)
4 engleza (a pus la toata clasa in afara de...)
De cine?
De cine ce ca intrebarea are 61 de raspunsuri si nu stiu ce sa-ti raspund
In afara de cui i-a pus 4?
1 la geogra
2 la fizica de 3 ori
2 la romana de vreo 12 ori
si cea mai de ample 4 la sport(Noh asta da)
Macar nu e 4 eu am luat 4 la engleza
In generala am luat 1 la engleza si un 1 la liceu.Nu mai stiu materia. La facultate cea mai mica a fost 2.
Da dar tie nu ti l-a trecut in catalog
Ok, atunci B
Neinteresant...
Tu interesant-o!
Julyly2089 întreabă: