Băiat : Dragostea mea pentru tine e ca diareea.
Eu : Cum adică? o.o
Băiat : Adică nu mă pot abţine.
* Chiar dacă a fost spusă în glumă şi sunt sigură că e de undeva de pe Facebook, merge *
Asta nu mi-a fost pusa da a fost folosita de fratime-o.a urmarit o fata pana la baie iar cand a iesit a scos replica: Te-ai **** frumoaso?
*citeste*
*il apuca durerea de cap*
Cel mai infricosator lucru de acolo e ca tu ai numarul meu de telefon.
-Auzi,te cheama cumva Google?
-Nu, de ce? O.o
-Ai tot ce caut la o fată.
Un pusti de 10 ani
"Oh, eşti peşti? (adică zodia peşti) Să ştii că tare-mi mai place peştele" faza e că nu sunt peşti.
Şi
"Vi la o sarma?"
Şi
"Am lipici! (el chiar având lipici la el) Dacă îţi lipesc un sărut!"
Toate de la acelaşi tip. Care îmi e prieten.
"Gagico,taică-tu munceşte la zidărie? Că arăţi beton!" -replica unui biet borac de 8 ani-
Nu sunt supărat și nici nu ascult melodia aia....eu ascult asta
http://www.youtube.com/watch?v=z6RVGis_wZk
"Ai mancat cumva ciment? Ca arati asa beton..." Mda, unu de 10 ani a stat prea mult pe facebook, de acolo a invatat-o sigur
Cum sa nu accepti asa oferta?!
Stiu, acum regret. Am pierdut un bogatan!
" Am atâtea emoţii în faţa ta, încât mi-am uitat replica de agăţat. "
Eu l-am intrebat pe unu : Taicătău ce meserie are?
- Clopotar la biserică
- Adică?
- DJ la mistic club
Ce tată o avea si ala?
Am zis replica de agatat.
Aa, păi uite aici :
1.
-Vrei să fim împreună?
2. -Vrei să ne ***?
3. -Vrei să fii gajica mea? ( "gajica" e cuvântul magic, nu "gagică"...
4. Eşti simpatică, vrei să fi cu mine?
Cam atat
Si de ce sunt astea replici stupide de agatat? (a2a e). Tu stii sa citesti? Citeste intrebarea mai bine!
Uita-te ce m-ai intrebat tu pe mine a 2-a oara Iţi dai seama ce uituc esti?
,,mama ta te-a facut pe furtuna, ca arati traznet" - mi-a zis un tampit din sccoala
Tatal tau e padurar? Ca atunci cand te vad mi se face butuc. nu mi-a zis nimeni asta dar de șhe nu.
" Era pe TPU o intrebare care mi-a atras atentia: ' Care e cea mai stupida replica de agatat pe care v-a spus-o cineva? ' si m-am gandit sa vin la tine sa iti zic o replica stupida de agatat ca mai apoi sa te duci sa o scrii la intrebare ca sa iei tu funda. " - doar stateam de vorba cu profa de romana despre dragoste si s-a gandit sa ma agate.
Mda am chiar doua, ai sa razi:"Scuza-ma ai un ceas, ca vreau sa stiu la ce ora m-am indragostit de tine" si" Crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa trec inca o data prin fata ta " )))
Hei! Facem o poza? Vreau sa îi arat poza Mosului ca sa stie ce imi doresc de Craciun!
GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal întreabă:
DaciaRomania întreabă: