Visam cand eram mai mica tot felul de porcarii:ca la subsolu casei mele era un cimitir vechi si ca am cazut odata acolo si am vazut zombii cu hartie igienica
Ma fugarit odata o gaina cu rotisoru infipt in ea si cand m-am trezit de de dimineata a trecut timpu si sa facut amiaza si mama mi-a dat pui la rotisor de mancareAm fugit in camera mea
ca eram inchisa intr-o camera care se umple cu apa
am visat o fata mare si urata care mi-a zis ca am adormit pe tastatura si cand m-am trezit earm pe TPU
Cam atat imi amintesc
Ciudat a fost ca am murit.Amuzant a fost ca m-a impuscat bunica si verisoara
Pai...cand eram mica visam ca stateam jos (la parterul casei) si afara erau o gramada de scheletii
sau visam ca era inchisa usa de la cealalta camera si acolo era o pulpa di aia un corp de gaina care a aterizat de pe o nava spatiala si nu aveam voie sa stam in picioare ca ne vedea si ne impusca ce vise
sau visul unei prietene visa ca era intr-o casa si era si o vrajitoare si erau mai multi oameni, iar daca faceai o be*ina te omora
Ciudat? Am visat ca m-am imprietenit cu un individ pe care nu-l sufar
Amuzant... nu mai stiu exact, dar pot sa garantez ca am ras si in somn si in realitate in timpul acelui vis
Pai eu am multe visuri amuzante. Dar sa ti-l spun pe cel al prietenei mele Ca a fost la ziua verisorului ei si ca s-au ca*at toti pe ei.Si cand s-a trezit s-a trezit cu c*acatul la cur.Si nu era nici apaMama era sa fac pe mine de ras cand mi-a spusSi acum mai rad...doamneFundita?
Am visat ca o armata de gaini de cauciuc venite de pe Venus m-au luat ostatica si voiau sa faca experimente pe mine.Amuzant e ca erau si vreo 5 cu niste ''bazooki'' dinalea ca in Kiken Invaders
Cand eram mica(5, 6 ani, cam asa), am visat ca am cazut de pe un bloc:-s... faza e ca am cazut direct in picioare, atunci ma speriasem foarte tare si era sa cad din pat.:-s.
Eu am visat intr*-o noapte ca zbor, si cann m-am trezit am tipat... EU NU VREAU SA ZBOR funny
Eu am visat ca eu si varul meu am plecat in japonia si acolo ne-am intalnit cu masamune si varul meu ii alinta numele am ras o saptamana si acele cuvinte alintate le spunea varul meu si acum :
masamune cu cap de WC
cur de cal in gunoi de lemn
eu radeam si masamune il alerga pe varul meu pana oboseau.
Julyly2089 întreabă: