| MisterToast a întrebat:

Care e cel mai ciudat obicei al tău?

44 răspunsuri:
| ZigZagMTFK a răspuns:

Hmm cel mai ciudat obicei al meu...Sa ma joc fotbal cu cainii mei laughing rolling on the floor.

Răspuns utilizator avertizat
| ρinkie a răspuns (pentru BuzunăricăBuzunărașᶅᵒᴥᵒᶅ):

Ce obicei ai si tuu rolling on the floor

| MisterToast explică (pentru ρinkie):

Ce, e un lucru anormal să te beși în timp ce mănânci chipsuri?

| ρinkie a răspuns (pentru BuzunăricăBuzunărașᶅᵒᴥᵒᶅ):

Pff stiam eu ca nu era adevarat laughing Doamne. Si varamea mai face chestii din astea cand mananca snack-uri laughing

| AikkoxD a răspuns:

Lipesc pufuleţi pe geam, cu scuipat.

| MisterToast explică (pentru AikkoxD):

Și eu, care încercam să fac o sabie laser din pufuleți lipindu-i cu scuipat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe dar nu-mi vine nici nul in minte

| ImiPierdMereuPrietenii a răspuns:

Imi pierd prietenii, dar acum chiar nu glumesc.

| MisterToast explică (pentru BuzunăricăBuzunărașᶅᵒᴥᵒᶅ):

Ești un adevărat vânător de funde. Păi...mai aștept răspunsuri, și vedem după cui dau fundă. Dacă mă hotărăsc să o dau.

| SongokuJR a răspuns:

Cand mananc ciocolata am niste javre in parcare si o baba nebuna care le da sa mance si ii se reped javrele la lume si eu cand vad cainii in raza mea sau pe baba arun cu ciocolata in ea sau cu castravete sau ceapa sau ce am eu la indemanalaughing Funda? (serios chiar asa facstraight face ) laughing

| AlexSuperman a răspuns:

Mananc in somn si ma dau cu coaja de pepene pe fata

| bogdan543 a răspuns:

Sa beau bateu, sa mananc o sticla de cipsuri, sa cumpar o punga de suc, sa beau un shot de tequila turnat intr-o halba aprinsa cu rom si whiskey printrun pai de vodka inghetata cu aroma de fistic afumat in sos de gin cu palinca de pruna paroasa fermentata fin in vin cu chuck norris si sa stau pe magaru din bucataria baii din dormitoru ascuns in cutia de chibrituri de sub patul din sufrageria beciului.

| iKeel a răspuns:

Când luăm pepene, eu iau toată coaja, şi fac o cască cu cuţitul în coaja de la pepene şi mi-o pun pe cap. http://3.bp.blogspot.com/......ugusta.jpg

| V1sL0w a răspuns:

Ma ia diaria cand mananc shaorma

| LaNaibaa a răspuns:

Mereu cand vreau sa trimit un mesaj pe tel, la mijlocul lui. dau send si nu se intelege nimic. intr-o zi am vrut sa ii scriu baiatului care il placeam " Mai vii in parc? " si a iesit " M6i vii U " rolling on the floorrolling on the floor am ras de n`am mai putut si m`am mai facut si de rusine [ vre`o 4 prieteni erau cu mine atunci ]. blushing

| Dash a răspuns:

Citesc straight face

| selysol a răspuns:

Deseori mestec guma o iau din gura si incep sa o lungesc dupa care o lipesc sub masa, scaun, geam dulap etclaughinglaughing

| LanaDelRayFan a răspuns:

Sa aplaud din 5 in 5 minute sau imi pun apa in nas (vb serios)

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Sa ma sterg la fund inainte sa defec.

| Kazimir a răspuns:

Probabil acela de a spune mereu (cu cei care vorbesc) când merg să mă cac sau piș: brb mă duc să mă cac/piș.

| Kremlin a răspuns (pentru Kazimir):

Aşa fac şi eu, eu le mai dau şi informaţii gen :e diaree, negru, maro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AikkoxD):

Tu parcă făceai asta din seminţe...

| Musique a răspuns:

Enervez prea greu oamenii.

| Cristianne a răspuns:

Am destul de multe.thinking

| AikkoxD a răspuns (pentru anonim_4396):

Parcă.