Eu visez in fiecare noapte acelasi lucru: eu am un frate geaman(Mihai), o sora de 9 ani (Cici) si un frate de 8 ani (Alex) si facem tot felul de chestii
partea ciudata e ca eu sunt singura la parinti si ca noi eram magicieni
Am avut un cosmar in care am visat ca o intrat JB il bloc la mine.Am crezut ca nu ma mai trezesc din vis...
Am visat ca m-am mutat cu soacra-mea.De atunci tot incerc sa ma trezesc...
Sora'mea a avut vis cu publicitate(reclame asa cum sunt la TV).A spus ca parca se uita la un film, si deodata:-PUBLICITATE!
O .pai.sa fiu sincera.azi noapte am avut un vis ciudat!
Mai bine spus COSMAR!
Pai se facea.nuush cum de eram la un bal,eu eram "printesa" si indtr`o data vine unu,care cica il cunosc,da nu stiu de unde,si imi spune ca ma iubeste,apoi eu ii zic ca nu,dupa aia In baluu ala era o salaa maree,cu etaj,si ca sa urci la etaj erau niste stalpi,ca un fel de bara,si ala s`o urcat acolo,avea o sfoara,si a zis ca se sinucide,apoi a legat sfoara,si s`a sinucis!
A fost ingrozitor,pentru ca faza e ca simt ca`l cunosc, dar nu stiu cine e
Si sa vad cum unu se sinucide in fata mea, din cauza mea.
Parti amuzante: eu sunt printesa balului
2.Stali in toata sala aia? care cred ca avea 20 m inaltime
3.Ala vine si imi spune ca ma iubeste
4.Cika eu eram casatorita cu actualul meu prieten
Si o da, era si soacra`mea p`acolo
Funda?
Aseara am visat ca faceam gratar la scoala cu colegii si a fost un cutremur mare. Bineinteles ca s-a daramat scoala, dar noi ne plangeam ca ni s-a ars friptura Restul visului nu mai are logica. Se facea ca am gasit un ursulet negru si cautam proprietarul.
Am visat ca prietenul meu nu mai vroia sa fiim impreuna pentru ca nu stiam codul morse! . Si imi tot explica " draga ce nu intelegi punct liniuta liniuta punct")))) OMG!
Am visat noaptea ca am primit o piatra in cap.a doua zi dimineata la scoala chiar am primit-o(era o piatra relativ mica)
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: