Mi-au iesit galustele de la supa de pui foarte pufoase...de obicei fac niste ghiulele de-ti spargi capul... o fi aceesta un moment frumos? amuzant sigur este pentru ca m-a intrebat nepotul daca sunt galustele ramase de la supa trecuta...
Ieri, faceam dus si a venit prea multa apa calda si m`am cocotzat pe marginea cazii si am stat o juma` de ora pana s`a consumat apa cald ca sa nu ma mai friga la picioare . nu glumesc
Cand a venit bunica de la tara la noiMi-a fost dor de ea. Dar cel mai frumos moment al tau?
Si sper sa ai o zi si mai frumoasa
Ue mam amuzat atunci cand am vazut ca din nou intrebarile puse de mine nu apar deja mam obisnuit.
Vrei sa te sinucizi Sensei? Sau urasti pe cineva asa mult ca vrei sa-l vezi cu-n perete-n carca? Barem ai avut satisfactie sa-ti vezi momentul fericit implinit? Eu n-am avut momente fericite ieri, poate am azi noroc desi am inceput cu niste scaune puturoase.
Amuzant: m-am uitat la garcea.
Frumos: Plictiseala. Acum sunt intr-o stare de plictiseala dupa multa distractie si viata traita intens. Ba cresc, ba descresc. Imi mentin echilibrul dintr-o extrema intr-alta .
Ieri .....frumos...poate k nu am simtit cutremurul si amuzant mi-a sp sarut mana tatal unei fete q care nu ma inteleg deloc bine
Cel mai frumos :M-am impacat cu cea mai buna prietena a mea si am iesit cu ea pe afara sa mai discutam si noi ca fetele
Cel mai amuzant: Am vazut un om beat pe strada care s-a pus in mijlocul drumului si a inceput sa cante Si in spatele lui erau multe masini care il clansonau
M- a deochiat cineva atat de tare incat am inceput a cata pe cineva sa ma descante la serviciu...noroc ca mi-a iesit in cale o baba care mi-a zis : Cine te-a deocheat pe tine sa ma pupe-n...pe mine; nu am stiut ca persoana respectiva era cam sarita din verzii ei, dar m-a pufnit un ras ...cascam intruna si radeam... m-a luat pe nepregatite...
Cel mai frumos e ca ieri 6 august m-am desp de prietenu mheu care peste 10 zile faceam 9 lun i impreuna... iar amuzant e ca eu i-am dat papucii...[logik gluemsc cu asta numai eu stiu ce-i in sufletul mheu]... dar in orice caz eu i-am dat papucii)))))))
Ieri am realizat ca pisica mea e bolnava si am fost la veterinar si l-a scuipat pe doctor si pe maini l-a facut franjuri.
NikkiColours întreabă:
Julyly2089 întreabă: