| 334499 a întrebat:

Care e cel mai mare ciubuc pe care l-ai facut vreodata?

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

600 RON intr-o saptamana(prin 2008, bun an pentru. mine) pentru depanare PC-uribig grin si inca se mai intampla, dar nu asa de binehappy(maxim 100 RON in ultimul timpbig grin, poate ca e si criza asta)

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

50 ron pentru ca am stat 3 zile sa aranjez 1500 de carti in ordine alfabetica. O adevarata afacerehee hee

| Dj Boalca a răspuns:

100 ron in 10 minute

| anonim24 a răspuns:

Am lucrat o vreme barman-ospatar la clubul unchiului meu si am plecat cu 7 mil vechi dimineata(bacsis).

| Mjdolhfi a răspuns:

Pai 50 ronthinking

| Nita a răspuns:

200€ pentru 40 ore de munk tongue

| Barajag a răspuns:

Am lucrat ospatar la o pensiune si cel mai mare ciubuc intr-o saptamana a fost de 1000 Ronbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a dat fiu-miu 5 lei pe un stilou pe care am dat 3, ca a reusit intr-o singura zi sa strice stiloul bun si nou.

| ady_9922 a răspuns:

150 ron in 4 ore pe santier

| cristi202 a răspuns:

30 de Ron pe citeva minute de lucru

regis
| regis a răspuns:

500. 000 impartit la 4, pe vremea cand eram in armata. Ne rugase unul sa ii caram niste saci de moloz, dar in final erau vreo doua bascule... Am carat vreo 8 saci, dupa care ne-am tirat cu tot cu bani.
La serviciu nu mi-am permis niciodata sa fac ciubuc, in schimb unele serviciile pe care le-am facut mi s-au intors ulterior intreit, astfel ca per total cred ca am iesit in castig.

| JustMusic a răspuns:

50ron in 3 ore am tinut locul mamaei ca vanzatoare la magazin

Întrebări similare