Faceam o macheta acasa la un prieten. Incercam sa tai ceva cu cuterul. El m-a intrebat ce am la mana. Eu am zis ca nu stiu si dupa m-am uitat la mana. Era plina de sange. Am inceput sa tipam amandoi.
deci nu ai simtit durerea cand te-ai taiat, ci abia dupa ce ai vazut taietura sper ca nu a fost grav. esti la arhitectura?
Nici la liceu nu sunt. Faceam o macheta despre climate si noi ne-am ales tundra si desertul rece.
Oo, dar aveti proiecte interesante
Urcasem din casă în pod să iau nu știu ce și la coborâre puseseră ai mei două scaune unul peste altul ca să cobor. Am coborât pe ele dar mi se părea cam nesigură toată treaba așa că voiam să ajung cât mai repede jos, la nivelul dușumelei. Am făcut o mică săritură, dar nu am luat în calcul că mă va și înălța așa că am dat cu capul de tavan
Mi-am pus limba pe gheata ca bolovanul, am vrut sa vad daca taie lama veche a taiat, plus multe
Am smuls un manunchi de iarba si m-am taiat la degete cu un fir. Suna patetic, dar e dureros si prostesc in acelasi timp.
Oai, stiu. am patit si eu o data si e chiar aiurea!
Miezul nopții-> întuneric -> somnoroasa-> ușa de la baie inchisa-> capul meu-> poc!-> cucui
Recent? Faceam antrenamentul de cardio kickboxing, ma bateam cu aerul practic, si mi-am scapat un pumn in fata. Acum o luna am reusit sa-mi invinetesc lobul urechii, dracu' stie cum. Stateam cu un picior sub mine si unul intins in lateral si cand l-am tras mi l-am sucit, iar in urmatoarele saptamani am avut grija sa ma lovesc la el de tot ce am putut. Meh, sunt o persoana foarte neatenta.
mor aici! ti-ai dat lovituri singura bine ca nu o fost grav
Banuiesc ca oricine stie meme ul asta
http://imgur.com/AMnM82k
Cand eram am incercat
Punând suflet într-o relație...Aș putea spune.
Știu că nu la genul ăsta te-ai referit, dar rănile fizice nu m-au afectat cu nimic.
Da, ai dreptate... Asta uneori e cea mai urata pacaleala
Cazand din copac dupa ce m-am tinut de o creanga doar in maini ea rupandu se
Aoleo! sper ca nu ai patit nimic grav!
Julyly2089 întreabă: