| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD a întrebat:

Care e cel mai stupid lucru pe care l-ati facut cand ati ramas singuri acasa?
Eu m-am crezut zana

31 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Am stat nemiscat vreo 3 ore (la TV).
Un lucru mai stupid ca asta nu puteam face.

| AikkoxD a răspuns:

Hm, eu strigam la oameni şi aruncam în ei cu tot ce îmi lăsa mama de mâncare.

| CastraveteMurat a răspuns:

Cântam. Manele. Și dansam. Pe manele.
Aveam 5-6 ani, ce vreți de la mine? x_x

| Fiction a răspuns:

Am stat pe Facebook.

| NothingToEat a răspuns:

Si asa am aflat si noi ca esti fata
paiii... hm... cred ca pe la vreo 5-6 ani am legat niste franghie pe pereti, apoi mi-am pus rolele in picioare si ma tineam de franghia aia si ghici ce am cazut cu capul de pereti

| YoYoLicious a răspuns:

Dear Pedobear, tu vrei sa aflii ce fac copiii cand sunt singuri acasa si cum poti sa intri la ei. Recunoaste!

| YoYoLicious a răspuns:

Afli*

| qMisaki a răspuns:

Cand am fost singura acasa, cel mai stupid lucru a fost sa ma imbrac geaca de peiele neagra, sa ma dau cu o ja neagra, dresuri rupte, sa-mi ciufulesc parul, sa ma mahiez toata cu negru, si sa dau pe KISS in timp ce ma filmam si ii imitam pe toti cantaretii Heavy Metal tongue laughing.

| April27 a răspuns:

Eu am dat muzica la maxim am deschis geamu si m-am pus pe youtube dansam, spargeam, urlamlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(m-am jucat de-a spionul)Eu am inchis usa am lasat cheia in usa am legat niste cearsafuri si am sarit pe geam apoi cu o agrafa si o surubelnita incercam sa dechid usa si ghici ce e facatura nici macar nu merge ca in filme(mincinosii) si ghici ce trebuia sa urc iarasi pe geam si sa desfacut cersafullaughing apoi am incep sa sap un tunel cu linguritalaughing
PS: ce stiam eu pe atunci eram mica aveam doar vreo 9 anilaughing

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Strigam pe fereastra "Saru'mana!" si, seara, puneam laserul in ochii celor ce treceau pe strada si apoi ma ascundeam. Cand treceau rromi (...), deschideam fereastra sa-i aud cum injura.

| Kremlin a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Îmi amintesc fazele cu laserul, epic toy.Eu le puneam în casă şi când ieşeau mă ascundeam şi înjurau.Era cea mai tare chestie acum 4 ani.

| iKeel a răspuns:

M-am îmbrăcat în Batman şi mă prefăceam că zbor, şi am crezut că televizorul este duşmanu', şi am turnat lapte intenţionat pe el.

| Urpaniel a răspuns:

După ce am terminat nu ştiu dacă se mai putea numi casă.

| BellaKiოNana a răspuns:

Ma credeam fotomodellaughing faceam haine din tot cemi cadea la indemina si ma pozam big grin am ris de mine o luna big grin

| selysol a răspuns:

Am dat muzica foarte tare am deschis toate geamurile usile am aprins lumina in toate camerile (era noapte) pana au venit vecinii si ai mei acasaaa da si aruncam de pe geam cu frisca dupa oamenihappy

| DeeaDLove12 a răspuns:

M-am c*cat cu usa deschisabig grin

Răspuns utilizator avertizat
| georgeggg a răspuns:

Ma jucam dea spiderman am sarit de pe dulap si in loc sa dau cu panza am dat cu capu de peretelaughing asta la vreo 6 ani
P.S nici acu nu imi vine sa cred ca m-au lasat singur crying laughing

| ƒαηтαѕу a răspuns:

Eu am 2 lucrurilaughing
1.O data am aruncat intr-un barbat cu pamant si am fugit in casa si ala a intrat in curte dupa mine cand ma uitasem pe geam si il vazusem in curte.
2.Eram cu o fata si trageam de usa...ea de o parte eu de cealalta.
Si de partea ei era un copilas.
Si acolo erau niste scari, iar, eu cand trageam si ea a tras mai tare copilu' a cazut pe scari ca un carnaciorlaughinglaughinglaughing

| NeedYouNow a răspuns:

Eu cand aveam vreo 6 anisori, mama m-a lasat singurica acasa cu colosca cu vreo 10 puisori... dupa o ora a inceput sa ploua, iar eu am spalat puisorii si i-am pus pe sarma la uscat...laughing), dar cand a venit mama mi-am luat o bataie de nici nu mai stiam cum ma cheama!rolling on the floor)) I don't want to see iar acum cand imi povesteste ce obraznicii faceam e nu o cred.laughing)), totusi saracii pui nu aveau nici o vina puppy dog eyes

| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD explică (pentru NeedYouNow):

Cati ani de puscarie ai facut?

| NeedYouNow a răspuns (pentru ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD):

Nici un an, k nu a aflat politia laughing)

| SuntMaleficMuhahahaha a răspuns:

Si eu m-am crezut Fuegosmug

| SilentByTheNight a răspuns:

Am dansat, asta am facut rolling on the floor)

| AlexSuperman a răspuns:

Anu asta cand m-au lasat ai mei singuri acasa si s-au dus cu fratele meu mai mic mi-am adus piscina de copii in casa.Am umplut-o cu apa.Am dat Avril Lavigne-Girlfriend la maxim, m-am imbracat cu costumul de baie, am luat matura sau chitara thinking Am inceput sa cant cu geamurile deschise.Cand deodata alunec pe apa si cad in piscina cu tot cu matura sau chitara.
P.S.-am 12 ani rolling on the floor))

| IHaveAProblem a răspuns:

Am luat o manusa de-aia de dentist, am umplut-o cu apa, i-am facut cate o gaura in fiecare deget si am inceput sa o mulg laughing

| LacatLaGura a răspuns:

Aveam vreo 3 ani... aveam parchet laminat din acela cu dungulite (ca un labirint) si n-aveam covor. Cada era plina de apa (facusem baie seara anterioara) si aveam o carpa.Ce credeti c-am facut? Am inmuiat carpa in apa si am inceput sa dau pe jos. Faceam curatenie tongue.

| RolyBack a răspuns:

Pai. eu cand eram mai mica. pe la vreo 5 anisori. scoteam toate hainele ( nu neaparat ale mele ) din dulapuri si ma imbracam cu tot ce apucam de la mama. imi puneam tocuri. ma machiam si ieseam afara si faceam cu mana la masini.laughing)) si fluieram.

Întrebări similare