Tabara:
-M-am ascuns in dulap,la baieti[de ce? pentru ca mai eram si cu alte fete acolo si nu aveam voie fetele la baieti si vice versa,si imi era frica sa nu ma prinda]
-Am alunecat pe un deal mai mic si m-am dus dea rostogolu' pana jos[m-am dus mult]
Excursie:
-Toti colegii mei se dadeau in lucruri d'alea ca in parculete pentru copii,si m-am dat si eu[m-a luat valu,ziceam "e,toti colegii mei se dau,deci unu in plus ce e?"] si se uitau ceilalti care treceau pe acolo ca si cand ar fi vazut o fantoma
-Si asta a fost un lucru facut de un coleg [mai dus cu capuu'], a deschis usa la autobuz chiar cand eram in Barbulesti[Tiganesti, dupa mine] si era gata-gata sa cada intre tiganii aia.
Poooi maicamea ma dat la o tabara de crestini,deastia,vai dumnezeu incoace si in colo,sa ne rugam inainte de masa dupa masa cand ne sculam cand ne culcam.iar eu,rockeritza.ce naiba sa caut acolo?
Si ne-au dat sa coloram o camila cum ne simtea sufletul.
Toti au facut camile galbene,una cu flori alta cu palarie etc.
La care eu ma apuc sa ii fac tepi albastri in cap,un joint in gura,bratari pe laba din fata, pierce in urechi si linii verzi care sa dea impresia ca miroase.
Deci, am facut o camila cum imi simtea sufletul
Cam atat.
Julyly2089 întreabă: