Fetelor,
nu inteleg de ce va certati.Fiecare dintre voi are si nu are dreptate. Oamenii sunt diferiti, au personalitati diferite. Unii considera aceasta intrebare foarte amuzanta, iar unii nu. Nu trebuie sa va suparati. In primul rand Gabriela a avut dreptul sa-si exprime opinia. Adeya si tu ti-ai exprimat opinia fata de raspunsul Gabrielei. Ok, am inteles, Gabrielei nu-i place intrebarea asta si o considera stupida.Adeya o considera amuzanta. Fiecare si-a exprimat opinia, dar nu ne certam. Ganditi-va cati oameni ati putea ajuta, in loc sa va certati. Cum am spus, fiecare are si nu are dreptate. Ar fi bine daca v-ati cere scuze, si v-ati impaca.Sa ne certam nu este scopul site-ului.
Va pup:*:*
pa, pa.
@Gabriela. Ce nu-ti convine? E dreptul meu sa pun ce intrebare vreau. Daca nu iti convine, nu mai raspunde la intrebari! Oftica-te ca nu ai stiut raspunsul si nu ai primit fundita Hai da-mi pace
Adeya.
@Gabriela. Vezi ca nu te-am jignit Vorbeste frumos, da si tu dovada ca esti expert TPU. Oricum, cei drept se vede, ce si cine esti de fapt In legatura cu funda. Chiar crezi ca-mi pasa? ca ai tu N funde Vai hai sa ne laudam In legatura cu, stupid si nefolositor. Pai asa si e crezi ca dai dovada de inteligenta ca sa pun Inteligent? [ Te inseli ^_^ ].
Pokemoanca cu pretentii de diva? Auzi maaa asta mica. crezi ca daca esti cineva anume pe un site, esti bazata? Du-te apuca-te de invatat, fa ceva care sa-ti foloseasca in viata. Hai ca mi-ai stricat ziua . [ dNd! ]
Adeya.
@Gabriela. Auzi Crezi ca nu am altceva mai bun de facut decat sa ma cert cu una ca tine? Imi zici mie de gramatica limbii romane Dar cu engleza cum ramane? Intr-adevar, nu se tragem de sireturi, de ce m-as coborî la nivelul tau? Dau "inteligent" celor care merita. A da, apropo. De fapt care e problema ta, in legatura cu intrebarea mea? Eu m-am luat cumva de tine? De vreo intrebare sau de vreun raspuns de-al tau? Imi spui mie ca intrebarea mea e irelevanta, dar tu ce spui ca dai raspunsuri fara logica sau fara folos, doar ca sa faci mai multe "Raspunsuri"? Esti penibila. Auzi la ea, cica "Diferenta dintre mine si tine" Ca si cum m-ai cunoaste. off micuta de tine. Sa revenim la intrebarea pusa de mine. De ce nu are haz? Pentru ca asa zice Gabrielă. Nu-mi pasa mie ca nu ai tu simtul umorului. Ce cauti pe Trivia/Amuzante daca esti 0 la capitolul asta? Du-te vezi poate ai vreo legatura cu Gastronomia.macar acolo sa te descurci Ohh am uitat dNd spun cui vreau eu, cui ma streseaza, spun cuiva care nu are nici un rost in viata asta decat sa deranjeze oamenii cu prostiile lor. Hmm Te simti, nu-i asa?
Stii ceva? nici nu meriti atentie din partea mea. Bafta
Adeya.
@Gabriela. Dupa cum am spus, nu meriti atentie din partea mea. Tine-ti parerea ca oricum, cat as incerca sa-ti explic sensul intrebarii puse de mine, as da gres . Esti cam incapatanata . Imi spui mie ca nu am simtul umorului? Apropo, ca venii vorba. Ce e cu "Imi creste al trei-lea san, ce ma fac?" Ahh ce am mai ras! Era o gluma cumva? Aoleu, iarta-ma, dar nu prea are haz.
In legatura cu intrebarea mea, unii oameni raspund doar pentru a primi fundita. Dupa cum vezi, scrie "Primul raspuns corect primeste FUNDITA ". Tu ti-ai incercat norocul, dar nu ai stiut raspunsul, asa ca ai inceput sa te oftici putin Asta e parerea mea si nu mi-o poti schimba . Apropo, de ce te deranjeaza emoticoanele? A, de fapt nici nu-mi pasa Pun cate emoticoane am eu chef. Ok, vezi-ti de treaba, raspunde la intrebarile "Amuzante" si lasa-le pe cele care, cica, nu au haz . Apropo, vai ce desteapta esti tu si noi toti suntem inferiori tie . Hai, fii realista!
Good luck & Have fun.
Adeya.
Vaca alba face "muuu", cea neagra face "muuu, man!" 10 pentru intrebare inteligenta
Buna adeya, vroiam sa iti spun, ca nimeni de aici nu a stiut raspunsu. Am intrebat-o pe sora mea, care l-a stiut, l-am scris aici, si toata lumea m-a copiat. cum ar fi kidzu si sparkle
Gabriela, daca nu ai observat sectiunea scrie : "Trivia/Amuzante" printre care si cuvantul amuzant. Deci era normal sa puna o astfel de intrebare si nu mi se pare stupida de loc. Stupid mi se pare cand i-ai spus Adeyei ca dnd se spune la messenger. Daca nu stiai dnd inseamna do not disturb (in romana = nu deranja) si se foloseste unde vrei.
Ciau.
Ha ha ha ce amuzant [ sincer, n-am inteles intrebarea asta, dar nici ca vroiam ]
Gabriela, eu sunt "anonim" de mai devreme. Nu am avut rabdare sa-mi fac un cont ca sa-ti demonstrez ce esti cu adevarat.Care e problema? atata timp cat tu iti dai cu parerea despre altii si despre lucrurile pe care le spun altii, noi de ce sa nu ne dam cu parerea despre tine? eu sunt nul? Te rog frumos sa-ti vezi de treaba si sa nu-ti mai bagi nasul acolo unde nu e loc de tine si lasa rautatile si gradele la o parte, ok? Daca erai tu altfel fata de intrebarea pusa de prietena mea, raspundeai corect la intrebare si apoi comentai, dar cum nu esti atat de inteligenta, te-ai ofticat ca n-ai putut raspunde corect si prima(e doar o presupunere, si ce ti-ai zis, "ia sa ma dau putin rotund(a) pe aici". Apropo, Limba si Romana intr-un context in care sunt consecutive se scriu cu "L" mare si "R" mare, daca tot ne legam de cunostiintele fiecaruia.Inca un lucru de adaugat, pe internet fiecare scrie cum vrea, nu e obligat nimeni sa respecte legile gramaticii Limbii Romane.Inca ceva, te rog, nu transforma acest site intr-un loc de cearta, incearca sa fii mai calma si mai "iertatoare", iarta-ne ca punem intrebari prostesti, explica-ne ca nu asa se face, etc.Bye bye!
andreutza33 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: