Diferenta e ca in secolul XIX erau fabricati numai din materiale naturale si pufaose. si erau ca pantalonii trei sferturi. acum sunt taate modelele din toate materialele.... fundita?
Atunci se foloseau metri de material pentru confectionarea lui (era de fapt pantalonas), acum se foloseste doar un snur!
Pe atunci se purtau gen pantaloni scurti sau nimic, acum modelele incep de la nimic si se incheie cu snururi si dantelute
Materialul, Modelul, Varsta... Brandul si se presupune ca ai mai multa "Sustinere" in cazul barbatilor cred
Nuritza crezi ca in secolul IX nu exista in, bumbac si celelalte?
diferenta e ca cei din secolul IX erau mai greu de dat jos...
Stiu eu!
Inainte ca sa vezi bucile trebuia sa tragi chilotzii iar acum ca sa vezi chilotzii trebuie sa tragi bucile!
Pai un chilot din secolul IX era facut din frunze si blana de animale?
Imagineaza-ti ca nu erau magazine ca acum, deci cred ca nici targuri nu erau, ba mai mult dadeai la schib ca sa primesti ceva: bastonul bunicului in schimbul chilotilor
Din ce in ce mai putin material... dintr-o pereche de chiloti de pe timpuri acum faci un baxplus 2-3 sutiene marimea 2
In secolul XXI iti intra in cur iar in secolul IX in cizme
te rog fundita.,
@Leonna. aproape, foarte aproape
Atunci, trebuia sa deschizi snuru' sa vezi c*ru. Acum deschizi c*ru sa vezi snuru'
- In sec IX [daca existau chiloti atunci], chilotii intrau in cizme. In sec XXI, intra in fund.
- In sec IX, desfaceai snurul ca sa vezi fundul. In sec XXI, desfaci fundul, ca sa vezi snurul.
- Intr-o pereche de chiloti din sec IX, incapeau lejer muuulte pasarele. In chilotii secolului XXI, abia de mai incape o pasarica.
In sec 19 trageai de chiloti ca sa vezi fundul, astazi tragi de fund ca sa vezi chilotii.
Secolul IX-chiloti metal.
secolul XXI-chiloti "metal" pretios.
pa, pa.
Wss7 întreabă:
Julyly2089 întreabă: