Stii care-i diferenta intre curaj si tupeu?
Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi:
- Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?
Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui:
- Nu te enerva, tu urmezi.
Din curaj apare tupeul. curaj ai cand te duci la farmacie sa cumperi tussine... tupeu ai cand te refuza si ii oferi 10 lei in plus
Ps. imi place sa dau stupid si nefolositor la cei ce cer funde trebuie sa ai tupeu sa faci asta. cititorule te provoc!
Deci diferenţa este ca există un caine : Curaj caine fricos...da` nu exista şi Tupeu caine fricos!
Sa fii curajos inseamna sa faci ce trebuie.
Sa fii tupeist inseamna sa faci mai mult decat trebuie.
Funda?
Pai curaj inseamna sa ai curaj sa te duci sa faci ceva si tupeu inseamna sa raspunzi la toata lumea (obraznic) si sa te stie toata scoala deci... sunt diferente . Sper ca te-am ajutat daca consideri ca e bun raspunsul FUNIDTAAA:X
Iti zic eu. curaj e at. cand faci lucruri pe care altii nu le fac de frica... iar tupeu e ce fac eu cum `` :eu am 15ani. j stau la casa si nu am avut dek un sg prieten. j in scara blocului face se. nu mai zic mai departe ca te jignesc. mai giuly. b-)`
D3aThAng3l întreabă:
Julyly2089 întreabă: