Unul e TroL adică În mitologia nordică, trolul este o ființă gigantică, un uriaș, care vânează oameni, noaptea.
Este descris și ca un gnom zburdalnic, care trăiește în munți sau în păduri, întruchipând forțele rele ale naturii.
Trolii sunt, de fapt, niște ființe cu o inteligentă redusă, despre care se credea că la lumina soarelui se transformă în stane de piatră.
Iar celălalt este TroLL adică Pe scurt, un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.
Nea. Ce poate face Wikipedia.
Eu nu sunt proastă. Doar sunt prietena ta pedofilă care te iubeşte.Ai frate, e diferenţă doar de 3 ani, nu sunt pedofilă Şi nu garantez că o să te răpesc şi te pun ca bibelou.ci.da te răpesc şi te pun în dulap
1. Nu am frate.
2. Nu e diferenţă de trei ani.
3. Eşti bătută-n cap rău. -.-
1. a fost expresia aia melancolică.'aiii frateeeeee''
2. Între noi două da.
3. Ştiu.
Nu vreau sa ma bag eu intre voi...dar o fac! @AnneBre ar trebui sa o lase mai moale.si tu, @MyObsesiionStaPeContulAstaOLuna Ar trebui sa...sa continui ceea ce faci, mi-a placut replica ta. ( Pff.am sunat ca un copil de 7 ani acum )
Dar ce e xat aici ca sa nu ne bagam sau ce?
Da. Acum mori. ^^
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti vor multumi!
Julyly2089 întreabă: