Obsesia mea e femeia. Ascultati melodia asta :
bosquito - femeia : http://www.youtube.com/watch?v=j850dqa-nTs
Daca ar fi ceva fara de care nu as putea exista, acel lucru ar fi femeia.
Obsesia mea e femeia. Ascultati melodia asta :
bosquito - femeia : http://www.youtube.com/watch?v=j850dqa-nTs
Daca ar fi ceva fara de care nu as putea exista, acel lucru ar fi femeia cu siguranta.
Sa ma uit la aceleasi desene vechi si faine, sa am parul frumos si des, sa fac mai multe lucruri deodata.
Obsesia mea este sa arat bine. Si sa-l fac pe iubitul meu sa se simta bine.[dar nu prea reusesc mai mult il enervez]
Sunt obsedat, de tot ce ma inconjoara, de frumusetea naturii, de dragostea ce o am pentru omul drag, de florile care cu drag le ingrijesc si sunt trist cand sufletul si inima plang durerea.
Obsesia mea este sa imi tachinez un coleg sa i zica profei ca e o idioata.Chiar daca asa e, nu vrea sa i zica. Dar o va face intr-o zii...
Cred ca sunt obsedata de curatenie.Imi place sa fie totul curat in casa, toate la locul lor, nimic aruncat aiurea.
Obsesia mea? Foarte simplu.Mai bine zis obsesiile.Am 2 lucruri pe lume pentru care mi-aş da viaţa :
1. Familia;
2. FC Dinamo Bucureşti.
Ciocolata in special cea amaruie, de aceea mi-am castigat o porecla toti prietenii ma striga Ciocolata Amaruie.
Buna!
Obsesia mea este spalatul pe maini si ca @princess, parul.
Nu suport sa nu ma spal pe maini de mai multe ori, caci simt ca sunt murdara si nu mai pun mana pe nimic.
Iar parul.pfu.bretonul trebuie sa imi steie mereu drept, parul sa imi fie moale, stralucitor si drept, fara o suvita-n sus sau in stanga. da stiu...multe probleme cu el dar tot mi-l iubesc.
Buna anca
Obsesia mea este sa ascult incontinuu melodiile lui Michael Jackson.Parca nu sunt eu cand nu le aud. Pur si simplu, fac parte din mine.
Eu sunt obsedata de animale, vreau neaparat o pisica! Bine, in curand o sa scap de obsesia asta, mi s-a promis de Craciun una
Buna Anca:*
Eu sunt obsedata de pisici. Mereu cand vad o pisica pe strada stau 5 minute si ma uit la ea incontinuu iar ceilalti se uita la mine ca la felul 14. Cam ciudat nu?:X
Obsesia mea este parul...nu suport sa imi stea o suvita de par naspa ca ma apuca dracii)si mai ales daca ploua:O nici nu ies afara din casa! multi imi spun ca sunt obsesionata de chestia asta dar asa sunt eu )parul meu trebuie sa fie perfect intodeuna
AlessaLovesYou întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: