| anca2903 a întrebat:

Care e obsesia voastra?

36 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Pai...thinking aaa, gata stiu care e obsesia mea...SEXULlaughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa-mi iau o masina. Idei putine, dar fixe!

| Bacemi a răspuns:

Obsesia mea e femeia. Ascultati melodia asta :

bosquito - femeia : http://www.youtube.com/watch?v=j850dqa-nTs

Daca ar fi ceva fara de care nu as putea exista, acel lucru ar fi femeia.

| Bacemi a răspuns:

Obsesia mea e femeia. Ascultati melodia asta :

bosquito - femeia : http://www.youtube.com/watch?v=j850dqa-nTs

Daca ar fi ceva fara de care nu as putea exista, acel lucru ar fi femeia cu siguranta.

| Bacemi a răspuns:

Imi cer scuze pentru post dublu. Probleme cu net-ul.

| juniper a răspuns:

Sa ma uit la aceleasi desene vechi si faine, sa am parul frumos si des, sa fac mai multe lucruri deodata.

| Marii a răspuns:

Sa-mi gasesc mai repede jumatatea laughing.

| madalicious a răspuns:

Obsesia mea este sa arat bine. Si sa-l fac pe iubitul meu sa se simta bine.[dar nu prea reusesc mai mult il enervezlaughing]

| andi a răspuns:

Sa ma plimb cu barca sau atv-ul la greu...bine ca am benzina

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sunt obsedat, de tot ce ma inconjoara, de frumusetea naturii, de dragostea ce o am pentru omul drag, de florile care cu drag le ingrijesc si sunt trist cand sufletul si inima plang durerea.

| Dragosgan a răspuns:

Obsesia mea este sa imi tachinez un coleg sa i zica profei ca e o idioata.Chiar daca asa e, nu vrea sa i zica. Dar o va face intr-o zii...

| adi a răspuns:

Ciocolata

| xibalba a răspuns:

Sunt obsedata de EL. E singura obsesiebig grin

| Psihoyounger a răspuns:

Se stie, sa mai zic? (sa va vad :d )

Psihoyounger

| MM a răspuns:

Cred ca sunt obsedata de curatenie.Imi place sa fie totul curat in casa, toate la locul lor, nimic aruncat aiurea.

| Alex_7297 a răspuns:

Obsesia mea? Foarte simplu.Mai bine zis obsesiile.Am 2 lucruri pe lume pentru care mi-aş da viaţa :
1. Familia;
2. FC Dinamo Bucureşti.

| arysa a răspuns:

Vreau sa am cat mai multe haine si in cat mai multe culori.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Ciocolata in special cea amaruie, de aceea mi-am castigat o porecla toti prietenii ma striga Ciocolata Amaruie.

| Nimeni_7600 a răspuns:

Sa am nasul mai mik. e un complex prea mare.happy

| fabiola a răspuns:

Sunt obsedata de cioburi, ace si ordine!

| fabiola a răspuns:

Aaaa-am uitat ...si de parul lasat de animale!

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Obsesia mea este spalatul pe maini si ca @princess, parul.

Nu suport sa nu ma spal pe maini de mai multe ori, caci simt ca sunt murdara si nu mai pun mana pe nimiclaughing.

Iar parul.pfu.bretonul trebuie sa imi steie mereu drept, parul sa imi fie moale, stralucitor si drept, fara o suvita-n sus sau in stanga. da stiulaughing...multe probleme cu el dar tot mi-l iubesclove struck.

| ing. a răspuns:

Buna ancakiss
Obsesia mea este sa ascult incontinuu melodiile lui Michael Jackson.Parca nu sunt eu cand nu le aud. Pur si simplu, fac parte din minehappy.

| oana23madrid a răspuns:

Baniiiiiiiiiiiii

| ☼loli☼ a răspuns:

Eu sunt obsedata de animale, vreau neaparat o pisica! Bine, in curand o sa scap de obsesia asta, mi s-a promis de Craciun una happy

| OglindaOarba a răspuns:

Buna Anca:*

Eu sunt obsedata de pisicilaughing. Mereu cand vad o pisica pe strada stau 5 minute si ma uit la ea incontinuu iar ceilalti se uita la mine ca la felul 14laughing. Cam ciudat nu?laughing:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma obsedeaza nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica tare. Foarte tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sportul. Oriunde ma duc daca stau mai mult de 2 zile de cum ajung ma uit dupa locuri ferite de civilizatie sa ma misc in voie, iar daca nu fac intr-o zi a doua trebuiesa bag recuperari...

| princess a răspuns:

Obsesia mea este parul...nu suport sa imi stea o suvita de par naspa ca ma apuca draciilaughing)si mai ales daca ploua:O nici nu ies afara din casa! multi imi spun ca sunt obsesionata de chestia asta dar asa sunt eu laughing)parul meu trebuie sa fie perfect intodeunalaughing