anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e ultimul vis pe care l-ai avut?
Eu noaptea trecuta am visat ca eram Alex Velea(in versiune netatuata) si faceam dragoste cu Antonia, iar apoi am fost prinsi de paparazzi.

Răspuns Câştigător
| Furculingur? a răspuns:

Aseară am visat că eram singură într-o cameră cu Shrek şi el a scuipat un pitic pedo. Şi piticul ăla a scuipat un buton şi mi-a zis " Apasă-l, apasă-l, apasă-l! "... şi l-am apăsat. După ce l-am apăsat am căzut într-o groapă plină cu elfi mutanţi cu 2 ochi şi jumătate care aveau pietre în buric. Şi eu aveam cap de struţ şi am devenit regina lor. Dar am vomitat un curcubeu alb alb pe ei şi s-au transformat în cenusă mov. Iar eu am rămas un cap de struţ Forever Alone. sad

Concluzia : Nu mai mănânc niciodată Nutella înainte de culcare. -.-'

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dacă îți zic, ajung la închisoare.

| suităr a răspuns:

Eu?

Am vista ca mergeam intr-un autocar cu clasa. Apoi am aselenizat in ''Bacău'' (am fost in locul ăla de multe ori prin vise) Era un copac de acadea, si un puști s-a urcat din el să mănânce acadele roșii.''Populara'' clasei mele a râs de el și a spus ca va cădea.Atunci eu am țipat la ea:
''Da hai măi Ralucă, scoate-ți moțulicii dintre buci!''

Ea a făcut pe fițoasa *ca de obicei* și a plecat.

Di end!

| Neverwas a răspuns:

Esti cumva obsedat de Alex Velea?
Oricun, aseara am visat ca aveam insomnie...

| anonim_4396 explică (pentru Neverwas):

Nu. De ce?

| Neverwas a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiindca il pomenesti tot timpul...

L-am pomenit doar de 2 ori, in rest am vorbit doar de Connect-R.

Deci sa inteleg ca esti obsedat de Connect-R...

Sunt mare fan Connect-R, bine acum prefer mai mult Smiley, nu prea imi place cea scos Connect-Rul in ultimul timp. Si ce daca?

Nimic, stai calm...

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Am gasit un Pikachu, si l-am lasat in bucatarie. Cand sa ma duc la scoala, il pusese mama in sandwitch.

| Ashadow a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

Tocmai am trecut printr-o deplasata criza de ras.

Întrebări similare