Sfarsitul scrisorii tatalui din Scotia:
"Am vrut sa-ti mai trimit ceva bani, dar din pacate plicul era deja inchis..."
I: Care e asemanarea dintre o carte si o blonda?
R: Amandoua se deschid in partea cea mai uzata!
Doi mosi stateau pe o banca:
- Auzi, o vezi pe tipa aia? moare dupa mine!
- Da de unde stii?
- Doar n-o sa moara inaintea mea...
Mergeau pe tren un ardelean si un oltean... si incepe ardeleanul sa manance niste slana cu rosii si cu branza. Si olteanului i se face foame, si zice in gandul lui "ma, daca intru in vorba cu asta, poate imi da si mie". Si se hotaraste si deschide vorba.
- Pe mine ma cheama Costica.
La care baciul se uita la el si zice:
- Apoi daca te cheama, du-te...
faza asta o mai folosesc si eu )))
Imi plac bancurile scurte
-Doctore doctore imi pierd cunostinta
-De ce?
-De ce ce?
2)Decemor politisti in fata hotelului? pe usa scrie trage
Erau 2 purici Jon si tim. Care s-or intalnit intr-un oras. Tim era suparat ca l-or dat a lui afara din casa si mna s-o intalnit cu Jon, si s-or pus ei sa povesteasca cand le iasa in fata o tipa Hot> Se gandesc ce sa faca ma ca ii buna rau
> si se urca la ea pe picioare merg ce merg si dau de o padure. Jon era mai curajos si zice ca el intra. la tim ii era frica, o intrat jon, o vazut ca nu ii nimic...l-o chemat pe tim si or tot mers ei.si or ajuns la o pestera La tim ii era frica sa intre asa ca o intrat jon.In tot acest timp, tipa aia, cum avea purici la Pi**a o manca
. si s-o dus la barbata-so sa ii faca ceva. O luat-o barbatas-o si o Fu***o bine. La un moment dat, iasa tim din pestera...si ii zice la Jon ca atat l-o alergat cineva dintr-o parte in alta, si cand o vazut ca nu il prinde l-o si scuipat.La care tim zice ca tu ai avut noroc. Pe mine atat m-or lovit 2 munti dupa cap
)
Funda
Banc de Banc :
rares190 intreaba:
Care este bancul tau preferat? Cel mai tare castiga funda!