Am visat ca eram presedinte, si ca am pus o regula, prin care, toti tiganii (sau, romi nah) sa fie trimisi la razboi, in Irak e mai mult aiurea dar nah
Am visat ca un anonim m-a invitat la o intalnire si am acceptat invitatia...era de fapt un extraterestru si mi-a furat castile de la telefon si le-a transformat in ridichi... iar din buric i-a iesit o coada de pisica
Nu stiu daca a fost amuzant, dar sigur a fost ciudat
Am visat ca Michael Jackson era la mine in cada.Eu trebuia sa il ud cu dusul, iar daca nu il udam isi punea manusa stralucitoare pe umarul meu, iar atunci venea spiritul unei blonde, pe nume Debra.
Stiu ca e aiurea, dar chiar am visat asta:p
Buna
Am mai multe aici :
1. Ca ma mancat un paianjen urias, nu stiu cum am iesit din el si l-am papat eu pe el
2.Ca eram pe un dela mare din care sa vedea toata Europa si sam din spioanele(toatally spies) mi-a dat un ghioadan dala care zboara si ma invata sa zbor
3.Ca m-am transformat in catel si ma plimbam p strada, mi-a venit sa fac pipi i nu gaseam hidranturi din astea si pana la urma am facut pe mine
3.Ca am nascut un catel cu un cap de pisica si unul de iepure
am ocolit iepurii si pisicile vreo 10 zile
4.Am visat ca eram spiridus si imparteam cadouri la copii si ma plimbam cu sania lu mos craciun noaptea era pe sfarsite si eu strigam la reni s mearga mai repede... dar sa inervat rudolph (renu ala cu nasu rosu ) si mi-a tras unda si am picat in fata usii lu mos craciun si cand am intrat se ****a cu craciunitza )
Cam atata imi aduc aminte acum
Oricum nu's inventate daca asa crezi
Dar destul de ciudate...
Eram intr-un hotel la receptie si ma enerva un om si dadeam dupa el cu borcane pline cu bomboane colorate si l-am alergat pana am ajuns la paza si de acolo ma alergau ei.
Am visat că eram la banchet şi stăteam pe scaun.Doi colegi au început să danseze şi s-au luat la bătaie. Până la urmă, Dănuţ i-a dat o perversă ca pe Târgul Ocna celuilalt de a căzut...fix în nas [Am văzut încetinit, de aproape cum se atinge nasul de podea]. Ştiu că m-am trezit râzând cu lacrimi.pentru prima dată în viaţa mea .
Eu de obicei nu prea tin minte ceea ce visez dar doua dintre ele mi-au ramas bine intiparite in minte
1.eram acasa, prin curte, si cand am vrut sa intru in casa ceva nevazut, mi-a impins usa in nas, eu am reusit sa o deschid putin si am bagat mana si am dat in ceva, dar nu era nik...doat niste oameni invizibili... apoi visul a luat o alta intorsatura: cica eu cu fratele meu fugeam printr-o padure de niste oi carnivore, si prin copaci erau numa oi agatate si pline de sange!
2.am visat ca mi-a zis o sora de-a mea ca ea cu alta sora au compus niste poezii si le-au postat pe un site. Peste ceva vreme (in realitate)le-am intrebat pe surorile mele pe ce site au postat poeziileele nu stiau nimic nu stiu, dar eu si acu nu pot sa cred ca am visat chestia astatotul mi se pare atat de realciudat. dar oricum am ras mult cu faza asta
Poi am visat odata ca unei vecine i-a intrat un liliac in par. Nimic amuzant pana aici insa visul mi s-a parut atat de real incat peste cateva zile aveam o lectie la biologie despre lilieci si i-am zis la profa cu detalii cum vecinei mele i-a intrat un liliac in par. Dupa mai mult timp cand mi-am dat seama ca fusese doar un vis ca femeia avea tot parul in cap i-am zis la profa ca doar visasem. Toata clasa a ras. Si acum rad cand imi amintesc )
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
Julyly2089 întreabă: