Eu team facut eu te omor, eu sunt sorata sunt mai mare ca tine deci am dreptate, tu mai facut sau eu pe tine?
O.O Bine..nu are absolut nici o logica!
Am auzit multe replici penibile, de care am ras de prostia auzita, nu de amuzamentul glumei, nu am o ''replica favorita'' din cele auzite, dar au avut si amuzament dar si momente de penibilitate!
Mi-a spus o fata ca sunt perfect. Si cum nimeni nu e perfect si m-a facut sa ma simt ciudat, am inceput sa ma ganesc de ce a crezut asta. Dupa am inteles motivul. Deci se poate spune ca m-a marcat (mai mult sau mai putin).
Hopaa! Obri are admiratoare!
Se poate spune si asa. De fapt m-a ajutat sa vad cum sunt eu cu adevarat. M-a adus pe drumul cel bun. Am vrut si eu sa fac la fel pentru ea si pot sa spun ca am reusit oarecum. Dar asta a fost tot, nimic mai mult.
Cine ți-a spus? Sunt doar curioasă Câteodată prea curioasă.
Nu este cine crezi tu
Asta este o poveste mai veche... "Acum trebuie sa trec la alta carte, cu un final mai fericit ".
Pacat. Dar, esti baiat descurcaret, deci treci tu peste. Va fi bine prietene, vei gasi tu fata aceea, odata si odata! Ca doar ce?! Exista balta, qacum valea la pescuit!
=]]] I-am citit lui Haki : 101Damalțieni
Daca as vedea si eu asa lucrurile...
Si eu ma duc direct la ocean
Misto Oare ce o fi inteles /hm
A inteles ca trebuie sa stea pe mouse.
Si pe tastatura.
Desigur
Asta nu a fost deloc frumos! Ce rai pot fi...
DAp, foarte malefici.
Si tu ce ai facut? Imi inchipui ca nu l-ai lasat sa scape ( Sau e vorba de o ea? ).
A, nu, nu am făcut nimic.
Pot sa spun acelasi lucru
Despre cine, despre noi?)
Imi ia foarte mult sa va inteleg
Pe unele fete nu poţi să le înţelegi, probabil ăsta e lucrul interesant la ele.
De asta imi plac
Nu prea am bagat de seama. Daca am vazut ca nu am cu cine sta de vorba, am 'abandonat' eu disputa. La unii, penibilitatea este mai mare decat educatia.
Asta : Eu ţi-am dat un fes şi tu m-ai pus pe ponei.
M-a marcat cretinitatea băiatului respectiv.
Doamne, cat de idioti pot fi unii!
"Sa-ti scuip splina" si "Pisa-te pe mine ca sa ma incalzesc"
Vorbesc foarte serios.
BeyondTheMusic întreabă:
BeyondTheMusic întreabă:
d4nny întreabă:
Julyly2089 întreabă: