Cand m-a oprit politia si nu aveam acte asuprea mea.
Le-am zis ca nu stiu sa dau in marsarier si sa-mi scoata ei masina din parcare
Saracii... au uitat de tot de acte, fiindca le-a venit sa rada
10x
Doar ca apoi, dupa ce au plecat, tremuram toata
A trebuit sa stau jum de ora in masina sa-mi revin.
Era fix in ziua in care mi-am luat permisul
Unui tip, caruia i se pusese pata pe mine, si aparea orinde eram si eu, imi facea mereu complimente, imi aducea flori, ma implora sa-i dau o sansa..., insa, din pacate pentru el, nu puteam, nu era genul meu...plus ca, mai avea anumite defecte, peste care nu aveam cum sa trec!
Asa ca intr-o zi, i-am spus ca sunt lesbiana!
De atunci nu ma mai deranjat!
Am o sora care seamana foarte multcu mine, cand nu vreau sa vorbesc sau sa salut pe cineva zic ca s-a confundat ca nu am fost eu ci sopra mea
sau cum a zis si antonia i-am zis unui tip care nu imi dfatea pace ca sunt pe invers asta pana m-a vazut sarutandu-ma cu iubitul
sau cand nu am chef sa vina cineva ion vizita ii zic ca tocmai plecam in oras cu treaba ( intotdeauna stau imbracata "de oras" in casa ca sa scap de musafirii nepoftiti)
De obicei mintim cand ascundem ceva celor dragi pentru ai proteja. A fost odata cand mi-am mintit parintii in legatura cu starea de sanatate a unui neam. Nu imi aduc aminte:d o minciuna spusa care sa ma fii scos din incurcatura.
Cea mai gogonata minciuna? hmm...eu v-am mintit pe voi cand v-am zis acum cateva zile ca nu stiam ca nu exista mos craciun...de fapt, stiam de anul trecut... dar nu am vrut sa ma fac de ras, poate nu ma credea nimeni
Mam prefacut ca sufar de amnezieca nu stiam cum so dau la intors cu pr meu ca el spunea ca am stat pana la ora 2 pe mess si eu i-am spus ca pana la 12 apoi ca pana la 2 nu mai stiam ce sa fac si i-am spus foarte serioasaca am probleme si sufar de amnezie
Joy daca n a da in ploi
trebuia sa ti dau tie "raspuns castigator" pentru cea mai gogonata minciuna , toata sunt lesbiana, , da nu i bai ca sunt casatorita?
Ca sa'mi motiveze diriga absentele pe o zi intreaga, ii spuneam ca a nascut sora mea. i'am spus de 8 ori, apoi m-am gandit ca sunt prea nesimtita.si am schimbat motivul :i'am spus de inca 4 ori ca am fost la o nunta. apoi a urmat botezul.si asa am evitat muuuulte puncte scazute la purtare
Julyly2089 întreabă: