Eram cu varamea ne duceam la tren si am trecut pe langa un rau si ii aratam lui varamea ca erau niste flori frumoase galbene pe partea cealalta a raului, cativa metrii imi departe de acele flori erau 2 fete pe ''plaja'' care se sarutau cu foc.Am ramas in loc cu varamea si ne holbam.La un moment dat cele 2 si-au dat seama ca ne uitam la ele si s-au ridicat de jos si s-au aruncat in rau ramand cateva seunde la fundul apei apoi au iesit stand cu spatele la noi-probabil le-a fost rusine, noi radeam...
Asta vara, eram cu very mea pe scuter, si de odata, am vazut politia! am luat-o spre un rau si pentru ca era mocirlos, era sa cadem in rau cu tot cu scuter!
Ha Ha Ha!
Uuu in urma cu mai mult timp eram in a 3a a4a...eram cu mama, cu o vecina si cu prietena mea.si veenam de la scoala si eu mergeam cu mainile in buzunar si m-am impiedicat si am azut cu incetinitoru ) si eu tot eram cu mainile in buzunar si radeammm de nmai puteam si dupa ce a trecut rasu m-a ridicat mama norocu meu ca nu m-am zgariat pe faata da am ras atunci rau de tot defiecare data cand imi aduc aminte rad
Chiar azi am fost la bunicii tatalui meu.acolo era o fantana arteziana.fratele meu se plimba in jurul ei si dintr-o data a vrut sa sara pe o piatra, cand a alunecat si sa umplut cu rahat(treaba mare)
Vara trecuta am dormit la o prietena si seara pe la 11. 30 am vrut sa iesim pe geam, am sarit eu, cand sa sara si ea vine maicasa, s. a bagat repede ea in pat(in locul meu erau mai multe jucarii) maicasa nu isi dadu.se seama ca eram afara, dar eu bateam in geam crezand ca a plecat masa sh ziceam [codat] : "nevastuico a plecat prepelita?"
P urma ne-am bagat la somn si am adormit fara sa ne miscam si dimineata la 7 am plecat urgent acasa
TraficantDeCocaCola întreabă:
Julyly2089 întreabă: