Cand eram copii faceam o gluma veche dar la moda pe vremea aceea
sunam de la un telefon public fix de acela cu cartela (nu cred ca stiti voi adolescentii de acum acel telefon, pentru ca nu ati prins acel tip de telefon)
-sunam la un nr. de telefon la intamplare (formam numere fixe pana raspundea cineva!)
si cand raspundea cineva
eu ziceam:
-buna ziua/seara (dupa caz), il caut pe domnul vasile!
cel care era apelat:
- este o greseala!
eu:
-ok, ma scuzati!
dupa 2 minute sunam din nou catre acelasi numar
eu:
-buna ziua!
cel apelat:
-buna ziua
eu:
-sunt vasile, m-a cautat cineva?
de aceasta data, cel apelat, fie injura fie inchidea!
Cu niste colegi in liceu sunam pe la restaurante din Brasov *( de acolo sunt ) si ma dadeam arab *( imit bine voce de arab vorbind romana ) si ziceam ca vreau sa organizez un party pentru niste prieteni care vin in Romania!
Ceream la masa tot felul de tîmpenii :
Stafilococ auriu la grătar *( ala este un microb multi nu stiau de asta! Destul de Grav! )
Salata de talpa de Macac *( o specie de maimuță )
Pulpe de cămilă in sos de Salmonela *( la fel un microb )
Rondele de Piton la gratar *( specie de sarpe )
Ne tavaleam de ras cat de fraieri erau aia care răspundeau unii chiar erau bucătari!
Vaiii, serios? As vrea sa am curajul sa fac asta (dar mi-e teama ca poate oamenii aceia suna la politie, si atunci e nasol). Oricum, e o idee destul de interesanta!
Pe vremea aia *( anii 90 ) sunam de la telefoane publice cu cartele care se cumpărau cam la " liber " fara acte! Plus ca nu sunam de la acelasi telefon! Intreaba de părinți poate isi amintesc poate chiar mai au prin casa cartele vechi de telefon public! Nu se deranjează nimeni la asa ceva maxim iti închide telefonul in nas sau te trimite " la origini " in loc călduț si umed *, *(pasarica mamei )!
Aaa, are sens acum! Poate o sa fac asta cand gasesc prieteni cu care sa sun, o sa tin cont. Multumesc de raspuns!
Acum nu prea mai găsesti din alea publice si nici cartele vorbeam de anii 90! NU va recomand sa sunați de pe mobil mai ales cartele de abonament! Poate astia mai bătrâni sa aiba cartele de mobil cumpărate de mult cand nu se vindeau cu C.Identitate! Eu sunt cam de mult plecat din Romania nu stiu cum mai este treaba pe acolo cu cartelele de mobil!
Mi-am dat seama, ma refeream ca poate voi face respectiva farsa candva
Baftă! Daca totusi dai de unul mai " al Dracu " amenda o plătesc părinții si pana la majorat te lipsesti de banii de buzunar! Glumeam!
Sa speram ca nu!
Julyly2089 întreabă: