anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai mare solista din Romania?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Nu stiu sa zic care ar fi cea mai mare solista, dar pot sa spun de Laura Stoica care a fost o mare artista, poate una din cele mai tari, din punctul meu de vedere.Totodata,si Andra are o voce superba, prelucrata si la varsta ei are un succes urias!

18 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Mie imi place narcisa suciu. si paula seling e ok. Nu stiu ce intelegi prin "mare". Cunoscuta pe plan international? Aura urziceanu e f cunoscuta in afara. Maria Tanase. Aici, la noi, nu comentez gusturile muzicale ale altora.

regis
| regis a răspuns:

Cred ca Nikita, sau cel putin asa pare... E atat de mare incat ar sta inghesuita si pe un ecran de cinema.
(Nikita, daca citesti asta...pardon... daca iti citeste cineva asta, te rog sa nu ma ameninti cu bataia, ca sunt un tip firav si timid, nici nu ai ce bate de mine)
laughing

| andreutz a răspuns:

In viata? andra... din toate timpurile? maria tanase...

mira
| mira a răspuns:

Angela Gheorghiu.Canta opera pe cele mai mari scene ale lumii. Mira

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Felicia Filip!

| Sara2 a răspuns:

"mare" adica volum? minodora la maxim happy

tundenana
| tundenana a răspuns:

Pt mine este Andra cea mai mare solista din Romania la ora actuala...

| christian a răspuns:

Mie imi place Anca Turcasiu si Andra.Au voci diferite sau remarcabile!

| christian a răspuns:

Voci diferite DAR remarcabile.

| DenissaDeea a răspuns:

Parerea mea, nu stiu sigur dar cred ca e Laura Stoica, Andra, Angela Similia, dar si Marcel Pavel si Mihai Trestariu.Imi plac vocile lor si ca solisti.

| leluc a răspuns:

Anca Parghel. Cea mai frumoasa voce romaneasca, pe care nu a egalat-o nimeni.

| hugin a răspuns:

Monica Anghel. Inainte de Divertis

| Nastia a răspuns:

Andra e cea mai talentata si cea mai buna... oricum eu n-o ascult dar ea si, cred, paula seling, ...nu l ascult dar s vede d la o posta cat d bune au vocile

| pisika a răspuns:

Hariclea Darclée (nascuta Hariclea Hartulari, 10 iunie 1860, Braila; d. 12 ianuarie 1939, Bucuresti) a fost o soprana lirica romana.
Prima sa aparitie pe scena i-a adus numai aprecieri, iar din vara lui 1889 incepe turneele prin toata lumea. La Scala din Milano, scena consacrarii mondiale, Hariclea a debutat pe 26 decembrie 1890, cu rolul Cimenei din Cidul de Massenet. Atunci a fost aplaudata chiar de Giuseppe Verdi, succesul aducandu-i imediat contracte la cele mai mari teatre din Italia.

| ramona22 a răspuns:

Elena gheroghe, serios cautati pe youtube numa sa nu fie the balken girls si cautati Balada lui Avram Iancu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nico cea de la eurovision 2008

| maharajah a răspuns:

Eu cred ca cea mai buna solista e Andra fiindaca ea poate canta orice. Unele soliste sunt axate numai pe genul lor muzical, Andra poate canta aproape orie

| flor a răspuns:

Dupa kg? cred ca monica anghel

Întrebări similare