Prea multe, dar iti dau exemple.
Am vrut sa ne razbunam pe unu si am luat cutii de cartoane de la magazine le-am desfacut si le-am lipit cu scoci de masina aluia.
Sau aruncam cu mere in casa la unu si ala a venit sa ne urmareasca cu sulita si dupa s-a dus la politie si au inceput politistii sa ne alerge[ pacat ca erau prea grasi sa ne si prinda] si au inceput sa intrebe pe la magazine daca au vazut niste fete si noi in urma lor intrebam la magazine daca au vazut niste politisti [ era ca in filmele cu prosti]
Sau cand eram mai mica am fost la o casa parasita sa jucam pititea [se spunea ca pacolo umbla satanisti si sinucigasi], si ne vede o baba si cheama politia ca cica vrem sa ne sinucidem, si deodata auzim sirena de la politie si vedem cum venea cu masina pe contrasens si dupa zic "Stai politia" si noi o luam la fuga printr-o fel de padure de maracini si cand ajung acasa eram plina de julituri, muscata de un caine si urmarita de politie
Si mai sunt multe daca vrei sa iti mai zic da-mi mesaj pe privat.
Sa ma gandesc... aveam vreo 9 ani... eram cu niste puletzi prieteni de-ai mei, am reusit sa urcam un cauciuc de tractor sus pe un coclaur, apoi i-am dat drumu de sus. nu stiu nici acum sigur ce s-a intamplat pentru ca a prins o viteza cosmica, a sarit peste un gard si a spart acoperisul din tabla al unei case al unei femei batrane
guess what... atletii olimpici la fuga erau minciuni
Daca tu chiar vrei sa o stii!
Mi-a luat tata o pagina din jurnal sa o citeasca (era despre baieti) si a mers in baie si dadea sa inchida usa si eu fugeam dupa el si el a fost inchis deja usa si am intrat cu (,) capul in geamul usii (usa de termopan cu geam) si i-a intrat o bucata de sticla sub san, aproape de inima, si mie mi-a intrat in gat aproape de vena aia f. importanta, dar am scapat cu bine!
Acum rad cand imi amintesc!
Da lu' tata i-a ramas semn!
Si mie putin:d. Da doctoru' a zis ca se duce cu timpul, deci nu PREA imi fac griji:d.
Am facut sex cu un caine
*se gandeste sa ceara ajutor celor de la "dragoste si sex" si sa le spun cca ccainele avea prezervativ si ca nu pot sa nasc niste extraterestrii*
E. Aia Care Kika.in Cls 1 de au ras Toti Colegii :
Nu aveam Ceas in Cls si o intreb Io` Pe profa... kika.
Doamna`. Cat E ceasul`.)
DaciaRomania întreabă: