1.Eram la banchet la sfarsitul clasei a 4-a anul acesta si aveam niste roluri in limba engleza si eu trebuia sa zic "Help! London's burning" si m-am balbait la "burning" si a inceput toata lumea sa rada, dar si eu radeam.
2. Coboram anul trecut din tren si eram asa fericita incat am luat valiza altui om si mergeam cu ea, iar mama ma striga "Cristinaaa!" .
3.Mergeam cu rolele si am dat cu capul de un stalp. Apoi mergeam parca eram zombie. Se uita lumea ciudat la mine :-s.
4. M-a invartea vara-mea asa de tare in roata aia dintr-un parc si eu tipam si lumea se uita ciudat la mine.
5. Eram anul trecut la mare si mi-a cazut sutienul.
6. Anul trecut mi-am scapat telefonul pe jos, dar de unde, ca acel telefon era al unei prietene care mi-l daduse mie sa il tin pentru o clipa.
Intr-o seara stateam cu prietenele mele pe o banca in curtea mea si in cealalta era pr meu si niste prieteni de'ai lui si unul dintre ei a luat un furtun si ne'a stropit eu de nervi am mers in casa am luat un pahar cu apa si am vrut sa il ud dar din pacate la'm udat si pe pr meu
Eram in curtea scolii si ii explicam ceva unei prietene gesticuland si dand din maini.Si din greseala i-am dat unui baiat mai mare una fix in... (te-ai prins nu?)
A doua in top : primul sarut.Cand am vrut sa ma retrag mi-am muscat prietenul de limba
A treia in top : aveam niste pantofi cu toc si nu mergeam prea bine pe ei.Intrasem pentu prima oara intr-o discoteca si nu stiam ca acolo sunt scari si mai aveam putin si picam in nas daca nu ma prindeam de balustrada.
Buna.Eram la o pomana la unchiul meu...Si verisorul meu, a venit cu 2 prieteni.De 23 de ani, respectiv 19. Iar cel de 23 de ani, ma ajuta sa asez acolo pe masa, mancarea.La un moment dat, cand eram aplecata peste masa, sa pun o farfurie, m-am ridicat si la baiatul de 23 de ani, i-am tras un cap in fata, in plin.Plus ca era cu farfurile de sarmale in brate, si s-au varsat putin pe el.Iti dai seama cum m-am simtit, cand toata lumea a inceput sa rada si el se tinea de falca. Dar acum e amuzant, cand imi amintesc.
Ai putea sa te uiti la acest videoclip si dupa ai sa iti dai seama http://www.youtube.com/watch?v=nQIREhidovY
@virusalbviolet
Doamne! Mersi de filmuleţ!
@Angel!
M-am făcut de multe ori de râs...
Am fost în 2008 la Ocnele din Vâlcea şi m-am dus în staţiune. După 5 minute am ieşit din bazin să merg la o fântâniţă să beau puţină apă. După ce am băut am alunecat pe ciment şi am dat şi cu capu de fântână. Se uita tot bazinul la mine şi toţi de prin preaşma mea [Apoi a trebuit să intru înapoi în bazin să mă ascund să nu mă vadă nimeni... şi eram şi rănită la genunchi].
dyenutzadyana întreabă:
Julyly2089 întreabă: