Daca te referi la vedete, cea mai tare blonda romanca mi se pare Alexandra Dinu, iar bruneta Monica Barladeanu si Catrinel Menghia. Dintre cele straine imi plac:Eva Mendes, Jennifer Love hewitt si Evangeline Lilly.
Sunt f multe fete frumoase, dar daca te referi la vedete... hmm. blonda care imi place mie e Pink. Vrei sa-ti zic de ce? Pt ca e o fata normala, e constienta ca nu arata f bine, dar stie sa se faca placuta si nu e o piti vai de mama ei, plina de figuri ( desi ar putea avea )
Cat despre o bruneta. sunt multe si f frumoase. Si sa nu uitam ca vedem zi de zi fete mai frumoase pe strada si oriunde mergem decat descentratele alea de pe la tv.
Pupici.
Cea mai tere blonda e aia pe care o ai acum in pat, la fel si cu cea bruneta! am dreptate?
Dintre brunete imi plac Penelope Cruz, Catrinel Menghia, Angelina Jolie, Adriana Lima, iar blonda Karolina Kurkova
Blonde: Elle Woods, Maria Sharapova, Brunete: Eva Mendez, Jessica Alba, Nicole Scherzinge, sunt multe
Cea mai tare blonda dupa parerea mea sunt eu, iar cea mai tare bruneta -tot dupa parerea mea -aaaaaaaaa, de fapt nu stiu nici o bruneta pentru ca toate s-au facut blonde.
Julyly2089 întreabă: