Sunt tari fazele tale dar si ale mele o sa fie tari
Viata cu louie:Louie.vino putin aici.Imi pare rau tata.Am treaba...Treaba? Da ce treaba poti sa ai tu la 10 ani?
Copii de la 402:Iauite cum taiem noi sfecla, iaute cum taiem noi sfecla, iaute cum taiem noi sfecla, iaute cum taiem.Ameste nen amesteca... Vrei sa se prinda laptele...
Hannah Montana:La multi ani Boby! E roby...La multi ani roby.
Si din `Din acelasi episod...`la gitn burger
Ce-i cu Andy: Politzia:1 1 3 daca nu ma insel.1 13? 1 13 este un far pus pe spate))!
Gata
Din cate mai stiu, Andy era un nabadaios, si nu facea nimic pana nu i se spunea." Te rog...frumos!"
C 402, Jessy : "Esti atat de prost, incat ai venit cu un fard la un test de machiaj"-faza cand si-a cumparat el o carte de bancuri [nu era haios :)) ]
Viata cu Louie : nu sti ca tasu` era urmas de razboi, sau cv de genu;)) si cand incepea el cu..."pe vremea cand luptam pe FRONT, am vazut o vaca, si am supt toti 3 zile de la el, nu acum cum faceti voi, cumparati lapte de la direct preparat" si Aura : " ooo, Andy nu mai fi asa dur"
a, sau mai era "E vremea castane-lor" :)) sau cu " Rambler-ul" :))http://www.seriouswheels.com/......-green.jpg
Ce-mi placeau desenele de pe atunci :x, acum daca ma crezi nici n-am auzit de "Hannah Montana", cine-i? cumva joaca si Miley acolo? aa, e clar :)
Din viata cu Loui nu stiu nimic.
Din "Kids from room 402" e faza aia cu directorul care gaseste o bancnota falsa, o moneda falsa si dupa chiar gaseste 10 dolari adevarati si zice:"nu ma mai las eu pacalit inca o data".
Din Hannah era episodul cu Mikayla, Hannah si Jake cand trebuiau aia M si Jake sa filmeze, M era extraterestru etc etc si la inceput cand apare Jake in fata lui Miley :"bunaa... tensiune".
Si din Andy nu stiu.:d
Viata cu louie :tata. ce ai face daca te-ai rataci de familie? as dansa rumba
Hannah Montana:Tata, vreau sa merg la scoala ca un copil normal! oh la ce ma gandeam!
Ce-i cu Andy:cum o duci acolo in spate fiule? tot mort?
Copii De la 402:Ghici cine a salvato, guma la mana a doua!
Vai eu inca si-acum ma uit la viata cu Louie pe youtube
Este faza aia cand Andy cu Louie impodobesc casa dnei stillman de Craiun si Andy cade de pe scara.la care Louie: Hey tata esti teafar? Andy: Glumesti? In razboi saream din avion fara parasuta!
Sau...alta ...cand trebuiau sa mearga la pesti si s`or trezit devreme iar Louie cu Tomy dormeau in picioare sprijinitzi unul de celalalt langa masina ...
Louie: Heey tata mi`e somn, e doar 4 dimineata!
Andy: Glumesti? Pe front in razboi la ora asta luam pranzul!
Sau cand si-a luat pestele...
Louie: O sa-i spun piper!
Andy: Piper? Asta nu`i nume de peste. Poti sa-i spui solzy junior! ))...
Bun, trecem la Copii de la 402 in episodul " Cosmarul fotografiilor " cand Jessie "invata" la botanica si canta...
Stamina, pistil...si inca ceva... ceva si petala, am dat de belea :-s
Viata cu Louie: hai mami lasa-ma sa iau un catel... n-o sa-ti mai cer nimic
mama: ou nu naparlesc, le cade parul, infunda canalizarea, casa-i inundata si tu brblublu
tata:ce-i trebuie un animal, e strigator la cer! i-am dat un fratior...
copii de la 402: Venee: N-o sa credeti! Azi dimineata am vazut o fatain faza a treia!
JEsse:AAA de undee vin bebelusi?
nensy:cum n-aivazut filmu?
jesse:am vazut-o pe mama punand toate intrebarile alea oribile!
Hannah Monrana:
,, Montana Montoia, MOntana Montaoia
Oliver: Mike Stan.ham aa Mike aaa Stan ...ly...Mike ...Stanly...Al 3-lea
sau...
Ricco:Heeei eu numele meu este Ricco si aici suntem la Ricco! Va place hotdog? aveti hot dog va place?
(atunci cand avea emotii)
Fratele lui Ricco: Hei yooo...
perfect!
Ricco: Nu mi se pare! Nu are infatisarea potrivita!
oliver: glumesti? ar putea fi fratele tau!
fratele: pai sunt fratele lui!
Julyly2089 întreabă: