| GeOrGeNuSh a întrebat:

Care este cea mai tare faza din desenele animate "Ce-i cu Andy?","Copii de la 402", "Viata cu Louie" sau "Hannah Montana?

Incep eu laughing!
Viata cu louie:Tata. Ce ai face daca te-ai ratacii de familie? As dasna rumba rolling on the floor
Copii de la 402: Jesei Mchoy. Ce ai in gura? Limba...Ma crezi tampit sau ce? Da! rolling on the floor
Hannah Montana: O, am inteles. O placi. Te place! rolling on the floor
Ce-i cu Andy:Cum o duci acolo in spate fiule? Tot Mort? rolling on the floor

Acum voi :X!

Răspuns Câştigător
| PiTssY a răspuns:

Sunt tari fazele tale dar si ale mele o sa fie tariwinkinglaughing
Viata cu louie:Louie.vino putin aici.Imi pare rau tata.Am treaba...Treaba? Da ce treaba poti sa ai tu la 10 ani?rolling on the floor
Copii de la 402:Iauite cum taiem noi sfecla, iaute cum taiem noi sfecla, iaute cum taiem noi sfecla, iaute cum taiem.Ameste nen amesteca... Vrei sa se prinda laptelerolling on the floor...
Hannah Montana:La multi ani Boby! E robybig grin...La multi ani robyrolling on the floor.
Si din `Din acelasi episod...big grin`la gitn burgerbig grin
Ce-i cu Andy: Politzia:1 1 3 daca nu ma insel.1 13? 1 13 este un far pus pe spaterolling on the floor))!

Gatabig grin

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Din cate mai stiu, Andy era un nabadaios, si nu facea nimic pana nu i se spunea." Te rog...frumos!"
C 402, Jessy : "Esti atat de prost, incat ai venit cu un fard la un test de machiaj"-faza cand si-a cumparat el o carte de bancuri [nu era haios :)) ]
Viata cu Louie : nu sti ca tasu` era urmas de razboi, sau cv de genu;)) si cand incepea el cu..."pe vremea cand luptam pe FRONT, am vazut o vaca, si am supt toti 3 zile de la el, nu acum cum faceti voi, cumparati lapte de la direct preparat" si Aura : " ooo, Andy nu mai fi asa dur"
a, sau mai era "E vremea castane-lor" :)) sau cu " Rambler-ul" :))http://www.seriouswheels.com/......-green.jpg
Ce-mi placeau desenele de pe atunci :x, acum daca ma crezi nici n-am auzit de "Hannah Montana", cine-i? cumva joaca si Miley acolo? aa, e clar :)

| JackieSue a răspuns:

Din viata cu Loui nu stiu nimic.
Din "Kids from room 402" e faza aia cu directorul care gaseste o bancnota falsa, o moneda falsa si dupa chiar gaseste 10 dolari adevarati si zice:"nu ma mai las eu pacalit inca o data".

Din Hannah era episodul cu Mikayla, Hannah si Jake cand trebuiau aia M si Jake sa filmeze, M era extraterestru etc etc si la inceput cand apare Jake in fata lui Miley :"bunaa... tensiune".laughing

Si din Andy nu stiu.:d

| ClaudiaFanMiley a răspuns:

Viata cu louie :tata. ce ai face daca te-ai rataci de familie? as dansa rumba

Hannah Montana:Tata, vreau sa merg la scoala ca un copil normal! oh la ce ma gandeam!

Ce-i cu Andy:cum o duci acolo in spate fiule? tot mort?
Copii De la 402:Ghici cine a salvato, guma la mana a doua!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai eu inca si-acum ma uit la viata cu Louie pe youtube laughing

Este faza aia cand Andy cu Louie impodobesc casa dnei stillman de Craiun laughing si Andy cade de pe scara.la care Louie: Hey tata esti teafar? Andy: Glumesti? In razboi saream din avion fara parasuta! rolling on the floor

Sau...alta laughing ...cand trebuiau sa mearga la pesti si s`or trezit devreme iar Louie cu Tomy dormeau in picioare sprijinitzi unul de celalalt langa masina laughing...
Louie: Heey tata mi`e somn, e doar 4 dimineata!
Andy: Glumesti? Pe front in razboi la ora asta luam pranzul! laughinglaughing

Sau cand si-a luat pestele...laughing
Louie: O sa-i spun piper!
Andy: Piper? Asta nu`i nume de peste. Poti sa-i spui solzy junior! laughing)laughing)...
Bun, trecem la Copii de la 402 happy in episodul " Cosmarul fotografiilor " cand Jessie "invata" la botanica si canta...
Stamina, pistil...si inca ceva... ceva si petala, am dat de belea :-s

laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tare faza e din viata cu louie dar nu cea propusa de tine varianta mea...:"E strigator la Ce! r" imi place doar versiunea limbii romana, cea din engleza nu imi place laughing)))))

| vodami92 a răspuns:

Doamne ce amintiri! unde sunt acum vremurile aleacrying

| soniaaamariaa a răspuns:

Viata cu Louie: hai mami lasa-ma sa iau un catel... n-o sa-ti mai cer nimic
mama: ou nu naparlesc, le cade parul, infunda canalizarea, casa-i inundata si tu brblublu
tata:ce-i trebuie un animal, e strigator la cer! i-am dat un fratior...
copii de la 402: Venee: N-o sa credeti! Azi dimineata am vazut o fatain faza a treia!
JEsse:AAA de undee vin bebelusi?
nensy:cum n-aivazut filmu?
jesse:am vazut-o pe mama punand toate intrebarile alea oribile!

Hannah Monrana:
,, Montana Montoia, MOntana Montaoia
Oliver: Mike Stan.ham aa Mike aaa Stan ...ly...Mike ...Stanly...Al 3-lea rolling on the floor

sau...
Ricco:Heeei eu numele meu este Ricco si aici suntem la Ricco! Va place hotdog? aveti hot dog va place?
(atunci cand avea emotii)
Fratele lui Ricco: Hei yooo...
perfect!
Ricco: Nu mi se pare! Nu are infatisarea potrivita!
oliver: glumesti? ar putea fi fratele tau!
fratele: pai sunt fratele lui! rolling on the floor