| MihaelaStyles a întrebat:

Care este cel mai amuzant banc stiut de voi? Funda celui mai bun banc.
P. S: Fara jigniri cu Google!

8 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Stiu un nene pe nume gugăl

| mgtow a răspuns:

Era un matrimoniu care facea sex in pat si deodata intra copilul, cand ii vede fuge plangand iar nevasta lui ii zice: vai ne-a vazut ala' mic. Omul se imbraca si se duce sa vorbeasca cu baiatul lui, cand intra in camera lui il vede ca face sex cu bunica-sa si il intreaba: ce faci ma acolo? Copilul ii zice: asa cum tu faci sex cu maicamea eu o fac cu maicata.

| Lightning1997 a răspuns:

Numai de cand am contul(nici 2 luni) am mai vazut intrebare ca asta de 100 de ori, si ca sa iti raspund:http://www.google.ro/. nu o lua in nume de rau, dar e cel mai accesibil e plin de bancuri sa stii;)

| NighTy a răspuns:

Era Maria cu Ion si nu stiau sa faca copii.
O suna maria pe mama ei si o intreaba:
-Mama spune-mi si mie cum sa fac copii,ca doar m-ai facut pe mine,pe fratii mei...
-Bine,deci fii foarte atenta!:Sa bage Ion,ce are mai gros si mai mare pe unde faci tu PIPI.
-Aaa, multumesc mama.Te sun maine si iti spun ce am rezolvat.
-Ok, pa!
Zis si facut.Acea noapte trecuse repede iar a doua zi de dimineata o suna Maria pe ma-sa:
-Da?
-Mama ce naiba ca nu a iesit nimic!
-Pai cum asa?
-Pai Ion de aseara tot baga piciorul in wc dar tot nu merge!

| ioanaangel a răspuns:

Un ardelean vine acasă de la câmp şi îşi găseşte nevasta dezbrăcată, întinsă pe pat, transpirată şi gâfâind…
- Ce-i mă nevastă, ce-ai?
- Am infarct… zice ea.
Ardeleanul dă să cheme pe doctor când copilul lui de patru ani zice:
- Tată, unchiu Gheorghe e sub pat în pielea goală…
Ardeleanul ridică pătura de pe marginea patului şi-l vede pe Gheorghe:
- Păi bine mă, nenorocitule, nevastă-mea moare de inimă şi tu umbli prin casă în pielea goală de-mi sperii copilul?!

| Đϋffγ a răspuns:

Un barbat casatorit se hotaraste sa lucreze peste program pentru a ramane singur cu cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un success, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata vanata pe gat... rezultat al sarutarilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie.
Ajuns acasa, imediat ce deschide usa, cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica acoperindu-si gatul cu mana:
- Ia uite draga ce mi-a facut nebunul asta de caine!
- Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa descheindu-si bluza rolling on the floor

| Allexutza99 a răspuns:

Un urs batut mar gaseste un lac in care se zice ca au plans sfinti.
ursul intra si cand iese se vindeca si zicebig grinoamne multumesc ca mai vindecat!
Un iepure orb intra si cand iese se vindeca si spunebig grinoamne multumesc ca pot sa vad
Un om in scaun cu rotile intra si el si cand iese spune: DOAMNE MULTUMESC CA MI-AI DAT ANTI-DERAPANTE PENTRU IARNA laughing
FUNDA? PLEASE

| Buttrefly a răspuns:

Sall... uite cateva...
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul:
- Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru...
- No, ca nu-i bai, i-am pus lac

Pe un drum de tara un politist pe motoreta urmareste o caruta si intreaba taranul care statea pe capra:
- Domnule nu ti-ai dat seama ca nevasta-ta a cazut din caruta la cativa kilometri de aici?!
La care taranul:
- Doamne ajuta! Am crezut ca am depasit viteza legala!

Trei prieteni stau de vorba: unu cica: Bai, e asa de proasta nevasta-mea, ca inchireaza CD-uri din alea cu filme dar noi nu avem DVD-player. La care al doilea prieten zice : Bai,, a mea e mai proasta bai, a cumparat detergent de spalat vase si noi nu avem masina de spalat vase bai. La care al treilea prieten zice: Bai a mea e ceea mai proasta femeie din lume……. bai merg cu ea la super-market si auzi bai ….ea cumpara 20 de prezervative pentru vacanta, bai ce proasta e ca eu nu merg cu ea in vacanta bai. )

Intr-o zi un papagal merge linistit pe mijlocul strazi, dintr-o data trece un tip cu un BMW si………. il spulbera pe papagal. coboara tipu din masina se uita la papagal, il ia in brate, il duce imediat acasa, il baga intr-o cusca, ii da apa, paine si pleaca. Intr-un tarziu papagalul se trezeste si zice : AOLEU… sunt grati in jurul meu, paine, apa, Bai…. M-au bagat la puscarie ca l-am omarat pe ala cu BMW. )

Doi soti erau intr-o dimineata la micul-dejun. La un momendat sotia se apleaca si ii frige sotului o palma ( da una asa zdravana) de il zboara de pe scaun la care sotul sta asa si se gandeste si ii spune sotiei : dar asta pentru ce a fost? La care sotia ii raspunde : pentru 45 de ani de sex jalnic! Tipu sta asa si se ridica tacticos si bai ii frige una gagici de ii zboara dantura. ) La care tipa ii spune: dar asta pentru ce a fost? Iar el ii raspunde : auzi, tu papusa... da de unde stii tu care e differenta dintre sex reusit si sex nereusit? Ha’?

- Doctore, ce-ai zis ca am? Balanta, Racul, Gemenii...
- Nu, nu... Cancer.

La un cabinet stomatologic particular:
- Cum? Cinci sute de mii de lei pentru extractia unei masele? Doar pentru 5 minute de munca?
- Daca doriti, o extrag intr-o ora!

Se duce unul la doctor cu un cutit infipt in spate.
- Domnule doctor, am un cutit in spate!
- Acum vii, domnule, cand mai sunt trei minute pana la ora 7, cand se termina programul. Vino si dumneata miine.
- Domnule doctor, ce suflet aveti sa ma lasati cu cutitul asta in spate?
Medicul se duce la bolnav, ii ia cutitul din spate si i-l infige in ochi.
- Na! Du-te la oftalmolog, ca ala are program pana la 8.

Se duce unul la doctor cu un cutit infipt in spate.
- Domnule doctor, am un cutit in spate!
- Acum vii, domnule, cand mai sunt trei minute pana la ora 7, cand se termina programul. Vino si dumneata miine.
- Domnule doctor, ce suflet aveti sa ma lasati cu cutitul asta in spate?
Medicul se duce la bolnav, ii ia cutitul din spate si i-l infige in ochi.
- Na! Du-te la oftalmolog, ca ala are program pana la 8.

Un doctor catre un pacient...
- Am doua vesti: una buna, alta proasta.Cu care sa incep?
- Cu cea proasta!
- Ti-am facut analizele...imi pare rau dar trebuie sa-ti amputam piciorul!
- Si cea buna?
- A intrat fiul meu la facultate...

Intre doctori :
- Cum a mers operatia?
- Care operatie, nu era autopsie?

Un mos merge la doctor. Acesta il intreaba:
- Cum stai cu inima, cu plaminii?
- Foarte bine.
- Dar e ceva care te supara?
- Da, am o problema: cind fac sex, aud fluieraturi in urechi.
- Ce virsta ai mata?
- 83 de ani.
- Pai la 83 de ani ce ar trebui vrea sa auzi, aplauze?!

- De ce poarta medicii chirurgi manusi?
- Ca sa nu lase urme!

O femeie la doctor:
- Doctore, faceti ceva ca barbatul meu sa devina ca un taur.
Doctorul:
- Bine, dati-va jos fusta si vom incepe sa-i facem coarnele.

- Parinte, ieri noapte am facut sex cu 7 femei.
- Si nu regreti ca ai pacatuit?
- Nici vorba, eu nu sunt credincios.
- Si atunci de ce ai venit la mine?
- Pai, trebuia sa ma laud si eu cuiva, nu?

pe ce se aseaza o musca care intra sub fusta asistentei?
...pe mana doctorului.happy
... sper ca te-am ajutat. kiss :d:d:d:d
Fundoi?

Întrebări similare