Un coleg a spart un geam în timp ce fuma în spatele sălii de sport
3 colege s-au așezat pe o bancă și au rupt-o.Mai bine zis a făcut-o praf
Unu a alergat în viteză și a rupt un calorifer
Au mai rup o ușă...
Un coleg a venit la școală 3 zile la rând cu animale
-Prima zi a venit cu un melc
-A 2a zi a venit cu un melc dar mai mare
-A 3 a zi a venit cu un pui de cioară
Și azi a fost cea mai frumoasă zi, n-am făcut ore și am mers la pișcină, grătar, băițză....alcool și multe altele.
Deci,deci stai sa-ti zic, deci asculta numai, deci fii pe faza, deci...
Realizezi ca o sa o tot tin asa pana cand clocesc un final stupid, nu?
Paiii...mai demult la ora de biologie faceam pasarile.
profa> Barza!
le ghiaur> aia care aduce copii nu?
eu, de colo> mă, tu mai crezi povestea aia?
profa: bla, bla...CUCUL!
ghiaurul: Bingo! sper ca te-ai prins
Am vomitat pe catalog! Datele din el au fost compromise toate! Din fericire!
1. Am aruncat o piatra dupa un coleg si am dat in geamul scoli
2.Am ciufulit maimulta(intelegi tu)
3.Ne-am inbatat mangă toti baieti de ziua unui coleg si am scos usa din balamale de la clasa noastra
4.Am fost la padure de paste si ne-am batut cu fruptura
5.Am baut
6.Am baut din nou
7.L-am rupt pe unu il bataie
8.Chiulangeală cronica
9.Si asta e cea mai tare la banchiet a venit profu de mate cu masina si i-am scos o roata bine era o dacie 1310 dar nu mai conteaza a fost amuzant
Aaa si 10.Nu mai stiu
Tu ce ai facut?
Cred că neobişnuit ar fi. un coleg stătea în fund în spatele clasei, şi mă enerva pur şi simplu, şi l-am târâit până în banca lui
Amuzant? Păi cred că amuzant a fost când profa' m-a trimis să-i iau ceva de la „ ziare ". Noi spunem aşa librăriei şi unui magazin de lângă şcoală. Şi m-am dus pânăă în centru, şcoala e ceva mai departe şi profa' s-a panicat că nu mai vin
Cel mai interesant? Nu e făcut de mine, dar a fost un moment tare! Un coleg a venit cu un ou de struţ la şcoală înainte de Paşte să-l pictăm. Şi, o colegă l-a întrebat pe acel băiat : Pot să-l trântesc pe jos? Acel băiat i-a zis că da, şi fata aia, fiind cea mai bună a mea l-a luat şi l-a aruncat cu putere pe jos. şi. BOOM! A spart ou' ăla şi pe acolo erau numai bucăţi din ditamai oul de struţ ) Ţin să precizez că acel ou a costat între 100 şi 150 de ron.
Aici e si lista mea:
1. Ziua pijamalelor: aproape toți elevii si profesorii din școala au venit îmbrăcati in pijama, profu de mate purta papuci de casa cu angry birds si halat cu buline.
2. "Movember" : toți profesorii si-au lăsat mutată si cine a vrut a donat bani pentru cea mai tare mustata, la sfârșit cine a dat cei mai mulți bani pentru un anumit profesor a trebuit sa-i Rada mustata.
3. "Happy day" am bătut palma cu toți profesorii din școala
4. La teatru a trebuit sa facem o sceneta cu Mima si sa o prezentam in fata întregii scoli, si tipul asta a venit sa ne predea: http://www.ohio.edu/compass/stories/11-12/2/images/BillBowers5-200.jpg
5. La știință profu ne-a pus un video cu el sarind cu parasuta: arata ca o roșie si avea par lung blond (acum e aproape chel) :))
6. Cei. din clasa a 12-a au adus o saltea gomflabila enorma in curtea școlii in ultima lor zi înainte de examene, toată școala statea la coada.
7. Piesa de teatru a profesorilor: profesorul de tech era îmbrăcat in balerină (este foarte inalt) împreuna cu alți trei profesori, un alt profesor era îmbrăcat in femeie si avea doua baloane pe post de sani care pe la mijlocul piesei au ieșit si el alerga sa prindă baloanele, sa nu mai spun ca l-a sarutat pe directorul școlii, iar la sfârșit, când trebuia sa "moara" a picat si s-au spart baloanele. =))
Astea sunt cele mai amuzante lucruri pe care le-am făcut anul acesta.
PS: sunt in clasa a 8-a
anonim_4396 întreabă:
Mihaelaaa13 întreabă:
AcadeauaRozaliee întreabă: