| Clauditza a întrebat:

Care este cel mai amuzant lucru pe care i l-ati spus unui profesor?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un coleg cand l-a intrebat profa de info ca unde a fost acum 5 minute a zis : "scuzati-ma da nu ma tine atat de mult memoria " laughing) pentru asta a incasa7 un 1

| adi4ever a răspuns:

Am intrebat-o paia de sport cand se pensioneaza

| Hmmmm a răspuns:

Pai... vroiam sa mergem in pauza la o tigara si sa ne luam ceva d mancare si nu am putut iesi din scoala. urma sa avem ora d mate si am mers in clasa si cand a intrat profa am zis ca "vinim imediat!"si cu asta am iesit din clasalaughing
cand a auzit chiar si diriga radea si m-a pedepsitbig grinm-a pus sa sriu d 50 d ori ca"doamna profesoara imi dati voie sa ies?"laughing)))

| Ea12345 a răspuns:

Nu suportam profa de franceza si anul ala se pensiona.Ne-a zis ca iese la pensie si eu i-am spus ca nu ne supara acest lucru.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam un profesor care avea prostul obicei sa te incurce cu vreo doua intrebari cheie cind te scotea la raspuns. M-a scos intr-o zi, dar eu obisnuit cu intrebarile nu spuneam nimic ci asteptam sa ma intrebe si iata ce m-a intrebat;-Hai harciog zi lectia ce astepti? Si eu alt raspuns n-am gasit decit;-

cofe de mosi dom'profesor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa, multe : in ora de tehnologica, mancam pufuleti ca ma plictiseam si vorbeam cu o colega. Ma vede profesoara si am intreaba: carmen, nu poti sa te abtii si tu? si raspund eu : taci mah! rolling on the floor ( vorbeam cu o colega si nu ma lasa sa vb, nefiind atenta la profesoara, a crezut ca i-am zis ei laughing )>
Cand m-a intrebat profesorul de fizica cum de am ajuns la un asemenea rezultat, ca i se pare inacceptabil: eu am zis: domn` profesor, ziceti alora care au facut raspunsurile la sfarsit```. A inceput sa rada si a zis ca imi scade un punct daca mai uit la pag 102(acolo erau raspunsurile), dupa care eu i-am zis: tot eu stric ca va uitati d-vs acolo``? M-am bucurat ca nu s-a suparat pe mine si a ras, dupa care mi-am cerut scuze ca a vorbit gura fara mine laughing.
Acum vreo 2 ani, prin a 6-a, vorbeam cu o colega. Dupa ceva timp, fara sa ne dam seama, s-a facut liniste in clasa(totala) si profesoara ajunge in spatele nostru, ascultand ce vorbim. Culmea, vorbeam de peruca ei(zic eu cu voce mai tare colegei deoarece ne contrazicem): Hai mai, cu peruca aia rosie in cap, zici ca era cap de extraterestru, dar vopsit. rolling on the floor. Ee, ne-a auzit profesoara si ne-a poftit la tabla laughing.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Hmm.profa de francă scria pe tablă mult, sub pretextul că pe vremea ei ea primea mult mai mult ca şi noi...la un moment dat cineva zicea din clasă "Dar asta e răzbunare!" şi profesoara l-a susţinut "Exact, mă răzbun!"...eu nu am putut să mă abţin şi am completat cu o vorbă din popor: "Răzbunarea e arma prostului" happy

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Odata la ora de matematica schimbam mesaje cu prietenul meu, deci nici n-am remarcat ca urma sa fie randul meu. Buuun, a venit randul meu si colega de banca mi-a fscut semn sa ies la tabla, dar eu tot indiferenta eram
Ajung in fata profei si ma intreaba
Profa:"Diana, am terminat problema?" (era o problema de geometrie care n-a terminat-o)
Eu:"Da, doamna!"
Profa (mai insistenta): Am terminat problema?
Eu: Nu, doamna!
Profa (nu stiu ce avea la cap, parca era balbaita) :Am terminat problema?
Eu: Care problemaaa?!?!
laughinglaughing
Toata clasa, inclusiv profa radea de se prapadea...laughing

Vinerea trecuta m-a scos la romana, sa analizez o propozitie.
Am facut totul bine, ma apropiam de sfarsit si in loc de complement direct am pus complement indirect
Diriga: "Complement indirect!"
Eu: "Ceee?!" rolling on the floor (nu am inteles initial ce-a zis)
Acuma sunt bufonu` claseistraight face ca gandesc mereu cu voce tare rolling eyeslaughing

| Pho3nix a răspuns:

M-a scos profa de geografie la tabla si imi zice ''claudiu, spune-mi apele''
Eu ''apa minerala si apa plata''
Ea ''hai lasa glumele si spune-mi 2 feluri de ape''
Eu ''borsesc si vatra dornei''

Mi-a pus 3 pe o foaie dar nu l-a trecut in catalog (din fericire).laughing

Au fost mai multe faze cu profii.

| simona_6231 a răspuns:

Pff sunt multe...insa ultimu l-am facut vineri. i-am zis profului de modul ca facem ora in cabinetu de romana ca clasa nostra e ocupata...ne-a asteptat profu pina la si jumate in cabinet, apoi a venit la clasa si a spus ca cautam in clasa, nu facem in cabinetlaughing, i-am spus ca clasa nu mai era ocupata si din asta stam in clasa nostra, profu nu a gustat gluma si ma ascultatlaughing

| Mjdolhfi a răspuns:

Cica eram la ora de mate si ne intreaba profu ce fel de functie e aceasta? eu vroiam sa zic da numai ca o colega ma inteapa cu un pix da eu tare auuuuuuuuuuuu!laughingface profu asta e raspunsul?laughingtoti radeaulaughing

| Helvete a răspuns:

In clasa a 7-a, dupa vacanta de vara parca, a trebuit sa dam caietele cu tema de vacanta, si eu scrisesem cam urat, si mi-a zis profa de romana: "-Aoleu, dar cu ce ai scris?" Se referea la faptul ca am scris cu picioarele, si eu, nu stiu ce naiba am avut si cum mi-a venit raspunsul asta: "-Cu pixul!" Si au inceput toti sa rada, si abia dupa aceea mi-am dat seama ce am zis. Chiar nu stiu de ce am zis asta, nu vrusesem. laughing

| Klara a răspuns:

- Cine a condus prima data Dacia?
- Soferul!

| Shift a răspuns:

Aaa, multe! laughing

Eram la ora de sport si proful se rade in cap laughing
Nu aveam subiect de discutie si ca sa ma bag in vorba cu el fac : De ce va radeti in cap?laughing
Nici nu stiu de ce am intrebat asta, a fost primul lucru care mi-a venit in minte. laughing

Sau vorbeam cu o fata pe hol si nu'i statea bine parul si trece profu de sport pe langa noi si fac eu : Pot sa-ti prind parul?laughing)
Eu vorbeam cu colega mea, da' profu a crezut ca cu el.laughing

Profa:Cum draq n'ati facut tema?
Eu:ce mah? laughing

Profu de biologie : Observati coltul viu...
Colegii : daaaa...
Eu : Da' ala mort unde e? laughing)

clasa a Va :
Profa: acesta este factorul comun!
Eu: Si factorul propriu care e?laughing

Tot intr'a V a
Profu : Ce e celula vegetala? Elena, stii ce e?
Eu: Elena's eu laughing

Face dirigintele : Sunteti vedete in scoala!
Una: Simona Senzual
Alta: Adela Popescu
Eu: Gigi Becali laughing

Hm. urmatoarea nu eu am spus'o dar e funny. big grin
Eram calmi in ora, toti citeam in gand si unu din fata mea musca dintr'o bucata de covrig si face la profu: Care'i treaba, mosule? b-) laughing

Mai erau dar le'am uitat big grin