Pai... vroiam sa mergem in pauza la o tigara si sa ne luam ceva d mancare si nu am putut iesi din scoala. urma sa avem ora d mate si am mers in clasa si cand a intrat profa am zis ca "vinim imediat!"si cu asta am iesit din clasa
cand a auzit chiar si diriga radea si m-a pedepsitm-a pus sa sriu d 50 d ori ca"doamna profesoara imi dati voie sa ies?")))
Nu suportam profa de franceza si anul ala se pensiona.Ne-a zis ca iese la pensie si eu i-am spus ca nu ne supara acest lucru.
Aveam un profesor care avea prostul obicei sa te incurce cu vreo doua intrebari cheie cind te scotea la raspuns. M-a scos intr-o zi, dar eu obisnuit cu intrebarile nu spuneam nimic ci asteptam sa ma intrebe si iata ce m-a intrebat;-Hai harciog zi lectia ce astepti? Si eu alt raspuns n-am gasit decit;-
cofe de mosi dom'profesor.
Aaa, multe : in ora de tehnologica, mancam pufuleti ca ma plictiseam si vorbeam cu o colega. Ma vede profesoara si am intreaba: carmen, nu poti sa te abtii si tu? si raspund eu : taci mah! ( vorbeam cu o colega si nu ma lasa sa vb, nefiind atenta la profesoara, a crezut ca i-am zis ei )>
Cand m-a intrebat profesorul de fizica cum de am ajuns la un asemenea rezultat, ca i se pare inacceptabil: eu am zis: domn` profesor, ziceti alora care au facut raspunsurile la sfarsit```. A inceput sa rada si a zis ca imi scade un punct daca mai uit la pag 102(acolo erau raspunsurile), dupa care eu i-am zis: tot eu stric ca va uitati d-vs acolo``? M-am bucurat ca nu s-a suparat pe mine si a ras, dupa care mi-am cerut scuze ca a vorbit gura fara mine .
Acum vreo 2 ani, prin a 6-a, vorbeam cu o colega. Dupa ceva timp, fara sa ne dam seama, s-a facut liniste in clasa(totala) si profesoara ajunge in spatele nostru, ascultand ce vorbim. Culmea, vorbeam de peruca ei(zic eu cu voce mai tare colegei deoarece ne contrazicem): Hai mai, cu peruca aia rosie in cap, zici ca era cap de extraterestru, dar vopsit. . Ee, ne-a auzit profesoara si ne-a poftit la tabla .
Hmm.profa de francă scria pe tablă mult, sub pretextul că pe vremea ei ea primea mult mai mult ca şi noi...la un moment dat cineva zicea din clasă "Dar asta e răzbunare!" şi profesoara l-a susţinut "Exact, mă răzbun!"...eu nu am putut să mă abţin şi am completat cu o vorbă din popor: "Răzbunarea e arma prostului"
Odata la ora de matematica schimbam mesaje cu prietenul meu, deci nici n-am remarcat ca urma sa fie randul meu. Buuun, a venit randul meu si colega de banca mi-a fscut semn sa ies la tabla, dar eu tot indiferenta eram
Ajung in fata profei si ma intreaba
Profa:"Diana, am terminat problema?" (era o problema de geometrie care n-a terminat-o)
Eu:"Da, doamna!"
Profa (mai insistenta): Am terminat problema?
Eu: Nu, doamna!
Profa (nu stiu ce avea la cap, parca era balbaita) :Am terminat problema?
Eu: Care problemaaa?!?!
Toata clasa, inclusiv profa radea de se prapadea...
Vinerea trecuta m-a scos la romana, sa analizez o propozitie.
Am facut totul bine, ma apropiam de sfarsit si in loc de complement direct am pus complement indirect
Diriga: "Complement indirect!"
Eu: "Ceee?!" (nu am inteles initial ce-a zis)
Acuma sunt bufonu` clasei ca gandesc mereu cu voce tare
M-a scos profa de geografie la tabla si imi zice ''claudiu, spune-mi apele''
Eu ''apa minerala si apa plata''
Ea ''hai lasa glumele si spune-mi 2 feluri de ape''
Eu ''borsesc si vatra dornei''
Mi-a pus 3 pe o foaie dar nu l-a trecut in catalog (din fericire).
Au fost mai multe faze cu profii.
Pff sunt multe...insa ultimu l-am facut vineri. i-am zis profului de modul ca facem ora in cabinetu de romana ca clasa nostra e ocupata...ne-a asteptat profu pina la si jumate in cabinet, apoi a venit la clasa si a spus ca cautam in clasa, nu facem in cabinet, i-am spus ca clasa nu mai era ocupata si din asta stam in clasa nostra, profu nu a gustat gluma si ma ascultat
Cica eram la ora de mate si ne intreaba profu ce fel de functie e aceasta? eu vroiam sa zic da numai ca o colega ma inteapa cu un pix da eu tare auuuuuuuuuuuu!face profu asta e raspunsul?toti radeau
In clasa a 7-a, dupa vacanta de vara parca, a trebuit sa dam caietele cu tema de vacanta, si eu scrisesem cam urat, si mi-a zis profa de romana: "-Aoleu, dar cu ce ai scris?" Se referea la faptul ca am scris cu picioarele, si eu, nu stiu ce naiba am avut si cum mi-a venit raspunsul asta: "-Cu pixul!" Si au inceput toti sa rada, si abia dupa aceea mi-am dat seama ce am zis. Chiar nu stiu de ce am zis asta, nu vrusesem.
Aaa, multe!
Eram la ora de sport si proful se rade in cap
Nu aveam subiect de discutie si ca sa ma bag in vorba cu el fac : De ce va radeti in cap?
Nici nu stiu de ce am intrebat asta, a fost primul lucru care mi-a venit in minte.
Sau vorbeam cu o fata pe hol si nu'i statea bine parul si trece profu de sport pe langa noi si fac eu : Pot sa-ti prind parul?)
Eu vorbeam cu colega mea, da' profu a crezut ca cu el.
Profa:Cum draq n'ati facut tema?
Eu:ce mah?
Profu de biologie : Observati coltul viu...
Colegii : daaaa...
Eu : Da' ala mort unde e? )
clasa a Va :
Profa: acesta este factorul comun!
Eu: Si factorul propriu care e?
Tot intr'a V a
Profu : Ce e celula vegetala? Elena, stii ce e?
Eu: Elena's eu
Face dirigintele : Sunteti vedete in scoala!
Una: Simona Senzual
Alta: Adela Popescu
Eu: Gigi Becali
Hm. urmatoarea nu eu am spus'o dar e funny.
Eram calmi in ora, toti citeam in gand si unu din fata mea musca dintr'o bucata de covrig si face la profu: Care'i treaba, mosule? b-)
Mai erau dar le'am uitat