| ooRockyoo a întrebat:

Care este cel mai amuzant lucru pe care vi s-a intamplat pana acum?

Răspuns Câştigător
| SpongeBobPantaloniTriunghiulari a răspuns:

Am mancat un prezervativ cand eram mica (5 ani). Era cu capsuni, si credeam ca e guma.

7 răspunsuri:
| GroparuVesel a răspuns:

Eram odata cu pretenu' Boris.Ii pregatisem o farsa.Merg eu sa sap o groapa la care lucram, el vine dupa mine.Deodata iese urina din groapa si il uda pe Boris din cap pana in picioare.Era de fapt pretenu' Mirel care m'a ajutat.

| denissita_6892 a răspuns:

Acum un an intr o vara pe cand era ditamai caldura trebuia sa merg la pomana la mort.acolo lume multa mai ceva ca la nunta.m am retras linistita intr un loc linistit si mi a sarit in ochi o sticla cu apa.pe langa ea era si de mancare chestii de pus pe masa etc.eu repede am luat sticla crezand ca e apa o deschid si dau pe gat calumea vreo 3 inghitituri dupa care am realizat ca de fapt era tuica... am realizat cand m a luat cu o ameteala strasnica.de atunci verific tot laughing

| Snowal15lea a răspuns:

Am incurcat coca cola cu cafea si am baut un ibric intreg(cand aveam 5 ani) apoi am inceput sa alerg peste tot si sa ma dau cu capul de usi cantant nino nino cand mama a ajuns acasa am fugit pe hol din bloc si ma dadeam de fiecare usa de pe acolo iar oamenii speriati cand deschideau usile se mirau cum de nu mi-am spart capul.

| Andyᵗᵐ a răspuns:

M-am inpiedicat si am cazut pe sosea.Era sa ma calce un Porche laughing

| ooRockyoo explică:

PAi vreau sa dau si eu un raspuns la intrebarea mea...
Eram la mare. Si strangeam cutiile de gem ca sai facem o farsa unei fete. Era noapte si am adormit. Toate fetele m-au manjit gu gem pe fata pe gat si pe pijamale dar si pe perna. de aunci nu mai strang gemul la cutie de la mese

| Musique a răspuns:

Am căzut de la 3 metri. Waaa

| Smile2BHappy a răspuns:

Profa de romana a zis ca oamenii mai destepti au trait mai putin (sau ceva de genul) si un coleg a zis "Deci daca suntem prosti traim mai mult?", iar alt coleg i-a zis: "O, tu esti nemuritor".

Întrebări similare