Am mancat un prezervativ cand eram mica (5 ani). Era cu capsuni, si credeam ca e guma.
Eram odata cu pretenu' Boris.Ii pregatisem o farsa.Merg eu sa sap o groapa la care lucram, el vine dupa mine.Deodata iese urina din groapa si il uda pe Boris din cap pana in picioare.Era de fapt pretenu' Mirel care m'a ajutat.
Acum un an intr o vara pe cand era ditamai caldura trebuia sa merg la pomana la mort.acolo lume multa mai ceva ca la nunta.m am retras linistita intr un loc linistit si mi a sarit in ochi o sticla cu apa.pe langa ea era si de mancare chestii de pus pe masa etc.eu repede am luat sticla crezand ca e apa o deschid si dau pe gat calumea vreo 3 inghitituri dupa care am realizat ca de fapt era tuica... am realizat cand m a luat cu o ameteala strasnica.de atunci verific tot
Am incurcat coca cola cu cafea si am baut un ibric intreg(cand aveam 5 ani) apoi am inceput sa alerg peste tot si sa ma dau cu capul de usi cantant nino nino cand mama a ajuns acasa am fugit pe hol din bloc si ma dadeam de fiecare usa de pe acolo iar oamenii speriati cand deschideau usile se mirau cum de nu mi-am spart capul.
PAi vreau sa dau si eu un raspuns la intrebarea mea...
Eram la mare. Si strangeam cutiile de gem ca sai facem o farsa unei fete. Era noapte si am adormit. Toate fetele m-au manjit gu gem pe fata pe gat si pe pijamale dar si pe perna. de aunci nu mai strang gemul la cutie de la mese
Profa de romana a zis ca oamenii mai destepti au trait mai putin (sau ceva de genul) si un coleg a zis "Deci daca suntem prosti traim mai mult?", iar alt coleg i-a zis: "O, tu esti nemuritor".
ĄŇÐİ întreabă:
Julyly2089 întreabă: