Dacă vei căuta în dex "cel mai dulce fruct din lume", mă vei găsi pe mine acoloo
Asa este. Tocmai de asta trebuie sa te musc din profunzime, cat inca esti proaspata.
"Eat me out"
Sigur, adica e ceva sa ma energizezi. Esti cumva concentrata? Sa-ti extrag esenta pentru distilare?
Sunt concentrata la tine, mrr
Cum era aia? "Esti asa de prost incat ai stat ore insir cu privirea intr-o sticla de suc doar pentru ca scria pe ambalaj concentrat"?
DUpa ce iti extrag esenta, voi fi diluantul tau. VOi prepara chiar si o bautura, fara antioxidanti, adica aurul nu ar face asta niciodata, nu? Coloranti numai este nevoie, caci e de ajuns si cel rosu, pe care-l mai secreti spontan. In ritmul asta, va fi o afacere de succes pe mapamond, mai ceva numarul de bilete vandute la Tommorrow Land 2015.
Ma dezgusti, vrei doar sa ma exploatezi.
Pe baza carui decret? Nu. sunt doar un muscator, nu profitor.
Pe baza faptului ca vrei sa dezvolti o afacere pe seama mea. Am observat pasiunea cu care vorbeai despre proiectul tau, credeai ca nu o sa-mi dau seama ca asta iti ocupa cea mai mare parte din ganduri?
Pasiunea nu era proiectul, ci elementul.
Ce-ti mai place sa te joci cu cuvintele, nebunaticule
Bine, cred ca am dus sarcasmul putin cam prea la extrem, tu nu crezi asta?
Cum am mai spus si ieri. daca suntem extremi, atunci musai sa ne inmultim.
"nebunaticule" )) Asist cumva la o noua pelicula The Fault in our Stars?
Eu cred doar ca si acest utilizator ce a emis intrebarea ne lasa sa ne facem de cap ( pana terminam cu coada).
Eventual ai dreptate. Doar eventual.
Julyly2089 întreabă: