Anna
| Anna a întrebat:

Care este cel mai interesant/inedit compliment pe care vi l-a facut un necunoscut?

Răspuns Câştigător
| vladimir23 a răspuns:

Cel mai interesant pe care mi l-a facut un necunoscut ai fost chiar tu, si mi-a placut, cu acest compliment mi-ai redat speranta de a scrie din nou.

44 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

"Numele tau este ca o raza de soare ce atinge gingas frumosul tau chip"

Anna
| Anna explică:

Unul din cele mai dragute complimente mi l-a facut un necunoscut italian cand mi-a spus "you speak with your smile"happy.
@Roxxi-si eu am avut o experienta asemenatoare cu a ta.Eram in satie, asteptam tramvaiul si un domn vine la mine si ma intreaba la modul cel mai serios daca nu vreau sa fiu nora lui, ca are un baiat care a terminat facultatea si e si frumos si destept. I-am zis ca nu, multumesc pentru oferta dar sunt ocupatalaughing.
Azi, spre exemplu, mergeam pe strada si un tip musculos, bine facut a exclamat: "ce gambe frumoase ai"laughing M-am uitat lung la el si-mi zice" vorbesc serios, sunt foarte frumoaselaughing.

| elena a răspuns:

Pe trecerea de pietoni un conducator auto amabil mi-a strigat prin geamul masinii "treci mai repede baragladino", ce-o fi vrut sa zica, nu stiu ca eu nu sunt tiganca si nici chiar asa de baragladina. Mai multi "ca am ochi frumosi".

auran
| auran a răspuns:

Ca am par frumos (mai bine zis aveam)

eileen
| eileen a răspuns:

Pentru ca a venit de la un complet necunoscut, am primit niste flori din partea unui tip desi eu habar n-aveam cine era, nu mi-a spus nimic decat ca sunt pentru mine si apoi a disparut... cel mai frumos compliment, mai ales ca in momentul ala mai varza ca atunci nu cred ca eramhee hee

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Cand eram tanara, adica nemaritata si tanara (ca eu sunt... foarte tanara si acum happy ) cand eram intr-o calatorie cu trenul, un calator (care s-a dovedit a fi bulibasa prin zona Tg-Muresului) m-a vrut de nora pentru fiul lui. Mi-a aratat poza acestuia si mi-a zis ca da pe mine doua salbe de aur...
Ca sunt balaie si cu ochi verzi... Ma gandesc ca asta a fost cel mai inedit compliment. E adevarat ca acum mai primesc cate un compliment de genul "vai ce destepta! nu s-ar fi zis la prima vedere".

pupimik
| pupimik a răspuns:

Si pe mine a vrut sa ma cumpere un tip din Maroc de la ai mei cand eram in vacanta in Italia. Vroia sa dea pe mine 2 camile si 10 kg de aur laughing). Mi-a lasat 2 bratari porta-fortuna (una pentru dragoste si una pentru bani). Mi-a spus sa imi pun cate o dorinta pentru fiecare bratara.Cand se va rupe bratara- mi se va indeplini dorinta. Bratara de bani mi s-a rupt deja... dar din pacate cea pentru dragoste inca e intacta de vreo 2 ani de zile sad

| Krina a răspuns:

"Zambeste!
Nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau." happy

| anonim a răspuns:

@blonda_suprema-si ce magazine frecventezi?winking

| anonim a răspuns:

Bro-pai mergem noi pe meleagurile ei, daca ne invita. ce spui? nu suna ispititor?big grin

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Aveam vreo 39 de ani...si eram cu familia la mare...intr-o noapte am lasat copii sa doarma in hotel si am plecat cu sotul la discoteca...imi place la nebunie sa dansez...va spun sincer ca dansez cu oricine danseaza din placere si danseaza bine, adica se potriveste cu mine la dans...Sotul meu este cam stangaci, dar imi respecta acesta placere de a dansa...La un moment dat se apropie un strain si-i cere permisiunea sotului meu sa dansez cu el, probabil urmarindu-ma in timp cum dansam... Sotul meu i-a spus politicos ...yes,of course...si nu mint...toata noaptea am dansat cu acel tip, iar sotul meu s-a delectat privindu-ne... poate pare ireal... dar casnicia noastra de 37 de ani... a demonstrat ca increderea primeaza.si libertatea pe care o acorzi partenerului...
Revin... a doua zi dimineata, pe plaja...cine vine spre mine? tanarul din discoteca... uluit, ma intreaba cine sunt cei doi copii de langa mine... I-am spus ca sunt copii mei... aveau 7 si 9 ani... a ramas socat si mi-a spus..."incredible... you look so young and beautiful like a young lady and you're a perfect dancer!"...si a avut dreptate...in decembrie, acelasi an...la 39 de ani am fost aleasa miss... dar nu asa cum se desfasoara acum... a fost in cadrul unui spectacol de Anul Nou... unde au participat vreo 30 de fete, mai mult, si femei...Sotul meu a fost tare mandru! ...nu va spun complimentul lui...sac!

| moonY a răspuns:

Eram suparata, nu vedeam strada pe care mergeam, de atatia nervi.in fata mea opreste o masina din care coboara un tip in varsta, cu un stil vestimentar.nonconformist.ma priveste si spune :"ce frizura misto!". si pleaca.
nu e cel mai inedit compliment pe care l'am primit, insa este cel mai frumos.pentru ca mi-a inseninat ziua aceea!
@anna.sa nu te mire complimentul musculosuluihappy.astia preocupati de bodybuilding, au o obsesie: armonia corpului.are gambe frumoase? are.bratul e bine proportionat in raport cu antebratul? dar in raport cu intregul corp? parul e sanatos? daca da, inseamna ca are un corp sanatos.
multumeste'te ca ti'a admirat gambele si atathappy!

Janina
| Janina a răspuns:

Esti bucatica de paine care indestuleaza gugustiucii big grin

assiris
| assiris a răspuns:

"blonda_suprema" - de-a o face... ce?

| gabrielutzu a răspuns:

Ca-s prost.

| Dl.Inginer a răspuns:

Cel mai frumos compliment: cand imi pica o fata in brate dupa ce-i fac cu ochiullaughingglumesc.De multe ori fetele imi spun ca sunt "sexy" si ca-l am pe "vino'ncoacelaughing"

| MisterKat a răspuns:

Ca am parul la fel ca si catelul meu! laughing - intra in categoria inedit laughing

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Deci cel mai inedit compliment a venit de la o femeie frumoasa care mi-a pus mana pe fund intr-un magazin si mi-a spus ca daca nu vreau sa mergem la ea si sa ramanem impreuna pentru tot restul vietii.
M-a cam socat,(nu am mers )dar pe urma am cam regretat ca puteam sa pun capat curiozitatii de-a o face cu o femeie si frumoasa pe deasupra.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Ba da baieti, de pe aici 'is. Cum? Cine a zis asta? Am mentionat ca sunt din Bucuresti(din inghesuiala)si in vacanta nu-mi place sa merg tot la inghesuiala la noi la mare si asa stau in Bucuresti(ca in perioada de vara e liber )si cand vine multimea atunci plec eu. Ce am facut rau?
Emi, acum imi place la Mall la Baneasa.

| sergiu25bc a răspuns:

Acu 1 saptamana merg in parc, ma abordeaza o doamna de 32 ani, dar la fizic nu ii dadeai mai mult de 24 maxim.Si imi zice ai 1 foc, ii ras nu fumez. Apoi intreaba ai 1 ceas, ii zic nu am ceas nu port, ea zice dar cat e ora stii.Eu zis pai sa vad la celular, ii spun este 16 00, apoi zice auzi nu vrei sa iesim la o cafea? Eu raman mut la vb ei, zic nu multumesc nu sunt genul care ma las abordat de cineva, consider ca intai barbatul face primul pas. Apoi zice ma numesc Alina, eu Sergiu dar ma cheama si Iulian.

| sergiu25bc a răspuns:

Tot a insistat cu cafeaua, am zis e che minchia nu poate iesi rau.Am mers la cafea tipa era draguta, nu arat de 30 de ani. Dar cand am vazut buletinul nu stiam cum sa scap mai repede.Nus genul care umbla cu fete mai mari ca minesad

| Zoombe3 a răspuns:

Ca am ochii migdalati, desi nu mi-a placut prea mult complimentul, am ramas uimita ca venea de la un necunoscut.

| Danny _3256 a răspuns:

Mie mi-a spus o necunoscuta "bunaciune" si acum asa ma striga cativa din prieteni(a devenit porecla mealaughing )

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Ca am ochii frumosi...
:X

| JustForU a răspuns:

Salut! Mie mi-a spus o tipa de 18-19 ani ca nu a mai vazut un tip cu un fund asa de mare ca al meu...Sincer, nu cred ca a fost un compliment, dar oricum sinceritatea ei m-a socat...

| alexxx_3182 a răspuns:

Unei prietene de-a mea...eram cu ea la metrou si unu se holba la ea... dupa putin timp acesta o intreaba...don'soara, stii unde tziar sta tie bine? ea de colo... unde? in p_ _a draguta mea.acolo...ai sta perfect la cat de buna esti...laughing))

| alexam a răspuns:

Ca am un zambet frumos

| emilica95 a răspuns:

Cand ma intalnesc cu cineva pentru prima oara si ii zic buna acea pers raspunde de obicei."buna. ce ochi frumosi ai"
iar cel mai inedit a fost de la un cocalar care mi-a zis ca sunt buna de fu**t whistling

| eu_4161 a răspuns:

Eram iesita afara (cu rolele)(seara) si faceam scheme:in acel timp, o batrana a trecut pe langa mine... exact asa... Mi-a spus:
-Mai...Mai.Mai! Cata energie ai! Bravo! E bine si sanatos pentru tine...Bravo! Bravo!
.
-

Întrebări similare