Anna
| Anna a întrebat:

Care este cel mai interesant/inedit compliment pe care vi l-a facut un necunoscut?

Răspuns Câştigător
| vladimir23 a răspuns:

Cel mai interesant pe care mi l-a facut un necunoscut ai fost chiar tu, si mi-a placut, cu acest compliment mi-ai redat speranta de a scrie din nou.

44 răspunsuri:
| Paula a răspuns:

" uite asta'i batrana si cu experienta"

| SimpleSergio a răspuns:

Ca sunt foarte comfortabil...in timp ca ma tine in brate si dansam happy

| CenturyChild a răspuns:

Pai nu e chiar de la o persoana necunoscuta dar am primit un compliment de genu : Ochii tai negri sunt ca doua tigai... Tu esti marul dulce pruna si nici o mie de bomboane nu sunt mai dulci ca tine laughing

| pinkiepie a răspuns:

A fost ceva dragut venit din partea unui englez, care balbaia romana :,, Tu pare cunoscuta la mine, aa tu Barbie esti" am ramas frumos impresionata si sincer accentul si efortul pe care il facea pentru a spune asta mi s-a parut simpatic:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sofer: "Mergi ba dracu pe trotuar, ca ai banda de biciclisti!"
Pieton: "Ia-o ba pe sosea, ca trotuaru' e pentru pietoni!" rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiai ca unicul tau defect e frumusetea ta?
M-a castigat din prima :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emil, din nefericire, Blonda Suprema nu locuieste pe meleagurile noastre (parca asa spunea). Da' poate mai revine in vacante big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. eram cu fiica mea in parc.se apropie de mine o pereche de dame, cu niste brosuri religioase in mana.ma saluta si ma intreaba;{eu fiind carunt}-_cu nepotica in parc?-nu, cu fiica zic eu.se uita lung face asa cu capul intr-o parte si zice...interesant.ma Intreb si acum, cati ani o fi crezut ca am?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca arat mai tanar decat sunt, e cel mai frecvent chiar si la varsta asta tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand aveam vreo 4 ani, in trenul cu care mergeam la bunici, cineva mi-a spus (si a spus si parintilor) ca am cele mai frumoase maini de copil (ca de inger)... cand am ajuns la tara, am cazut cu mana intr-o oala cu apa ce fierbea
tot cand eram copil, toti ziceau ca am niste ochi foarte fumosi... am fost operat de atunci de cateva ori la ochi.

Morala: daca cineva mai imi face vreodata un compliment, o sa isi ia vreo doua peste cap... garantat tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o zi, fiind la cumparaturi in piata, cu iubitul meu, am auzit doi 'colorati' cu tarabe spunand: ' wow, ui ce tate are asta!' cu o mare uimire.Si acum radem cand ne amintim de acel moment...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eam de mana cu fiul cel mare, in burta (cam luna7 cu cel mic) si mi-a zis o precupeata "zii DOMNISOARA, ce sa-ti dau?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

H

| X_3049 a răspuns:

Mi s-a spus ca am un zambet angelic, ochi minunati si ca par mult mai tanara decat sunthappycu 5 ani mai tanara iar acest lucru nu poate numai sa ma bucure.Ahh da, si am fost intreabata daca sunt chinezoaica or something pentru ca am ochii migdalati iar acest lucru ma face specialahappy

| georgetudor2020 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat prin oras eram ma plimbam si o fata a venit la mine si mi-a spus ca"iar arat bine si ca am un fund sexy"

Întrebări similare