Cel mai interesant pe care mi l-a facut un necunoscut ai fost chiar tu, si mi-a placut, cu acest compliment mi-ai redat speranta de a scrie din nou.
Pai nu e chiar de la o persoana necunoscuta dar am primit un compliment de genu : Ochii tai negri sunt ca doua tigai... Tu esti marul dulce pruna si nici o mie de bomboane nu sunt mai dulci ca tine
A fost ceva dragut venit din partea unui englez, care balbaia romana :,, Tu pare cunoscuta la mine, aa tu Barbie esti" am ramas frumos impresionata si sincer accentul si efortul pe care il facea pentru a spune asta mi s-a parut simpatic:X
Da. eram cu fiica mea in parc.se apropie de mine o pereche de dame, cu niste brosuri religioase in mana.ma saluta si ma intreaba;{eu fiind carunt}-_cu nepotica in parc?-nu, cu fiica zic eu.se uita lung face asa cu capul intr-o parte si zice...interesant.ma Intreb si acum, cati ani o fi crezut ca am?
Cand aveam vreo 4 ani, in trenul cu care mergeam la bunici, cineva mi-a spus (si a spus si parintilor) ca am cele mai frumoase maini de copil (ca de inger)... cand am ajuns la tara, am cazut cu mana intr-o oala cu apa ce fierbea
tot cand eram copil, toti ziceau ca am niste ochi foarte fumosi... am fost operat de atunci de cateva ori la ochi.
Morala: daca cineva mai imi face vreodata un compliment, o sa isi ia vreo doua peste cap... garantat
Mi s-a spus ca am un zambet angelic, ochi minunati si ca par mult mai tanara decat suntcu 5 ani mai tanara iar acest lucru nu poate numai sa ma bucure.Ahh da, si am fost intreabata daca sunt chinezoaica or something pentru ca am ochii migdalati iar acest lucru ma face speciala
Mie mi s-a intamplat prin oras eram ma plimbam si o fata a venit la mine si mi-a spus ca"iar arat bine si ca am un fund sexy"
Julyly2089 întreabă: