Anna
| Anna a întrebat:

Care este cel mai interesant/inedit compliment pe care vi l-a facut un necunoscut?

Răspuns Câştigător
| vladimir23 a răspuns:

Cel mai interesant pe care mi l-a facut un necunoscut ai fost chiar tu, si mi-a placut, cu acest compliment mi-ai redat speranta de a scrie din nou.

44 răspunsuri:
| eu_4161 a răspuns:

Eram iesita afara (cu rolele)(seara) si faceam scheme:in acel timp, o batrana a trecut pe langa mine... exact asa... Mi-a spus:
-Mai...Mai.Mai! Cata energie ai! Bravo! E bine si sanatos pentru tine...Bravo! Bravo!
.
-

| moonY a răspuns:

Eram suparata, nu vedeam strada pe care mergeam, de atatia nervi.in fata mea opreste o masina din care coboara un tip in varsta, cu un stil vestimentar.nonconformist.ma priveste si spune :"ce frizura misto!". si pleaca.
nu e cel mai inedit compliment pe care l'am primit, insa este cel mai frumos.pentru ca mi-a inseninat ziua aceea!
@anna.sa nu te mire complimentul musculosuluihappy.astia preocupati de bodybuilding, au o obsesie: armonia corpului.are gambe frumoase? are.bratul e bine proportionat in raport cu antebratul? dar in raport cu intregul corp? parul e sanatos? daca da, inseamna ca are un corp sanatos.
multumeste'te ca ti'a admirat gambele si atathappy!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Ca am ochii frumosi...
:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eam de mana cu fiul cel mare, in burta (cam luna7 cu cel mic) si mi-a zis o precupeata "zii DOMNISOARA, ce sa-ti dau?"

auran
| auran a răspuns:

Ca am par frumos (mai bine zis aveam)

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Ba da baieti, de pe aici 'is. Cum? Cine a zis asta? Am mentionat ca sunt din Bucuresti(din inghesuiala)si in vacanta nu-mi place sa merg tot la inghesuiala la noi la mare si asa stau in Bucuresti(ca in perioada de vara e liber )si cand vine multimea atunci plec eu. Ce am facut rau?
Emi, acum imi place la Mall la Baneasa.

| alexxx_3182 a răspuns:

Unei prietene de-a mea...eram cu ea la metrou si unu se holba la ea... dupa putin timp acesta o intreaba...don'soara, stii unde tziar sta tie bine? ea de colo... unde? in p_ _a draguta mea.acolo...ai sta perfect la cat de buna esti...laughing))

| CenturyChild a răspuns:

Pai nu e chiar de la o persoana necunoscuta dar am primit un compliment de genu : Ochii tai negri sunt ca doua tigai... Tu esti marul dulce pruna si nici o mie de bomboane nu sunt mai dulci ca tine laughing

| SimpleSergio a răspuns:

Ca sunt foarte comfortabil...in timp ca ma tine in brate si dansam happy

| pinkiepie a răspuns:

A fost ceva dragut venit din partea unui englez, care balbaia romana :,, Tu pare cunoscuta la mine, aa tu Barbie esti" am ramas frumos impresionata si sincer accentul si efortul pe care il facea pentru a spune asta mi s-a parut simpatic:X

| georgetudor2020 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat prin oras eram ma plimbam si o fata a venit la mine si mi-a spus ca"iar arat bine si ca am un fund sexy"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

H

| X_3049 a răspuns:

Mi s-a spus ca am un zambet angelic, ochi minunati si ca par mult mai tanara decat sunthappycu 5 ani mai tanara iar acest lucru nu poate numai sa ma bucure.Ahh da, si am fost intreabata daca sunt chinezoaica or something pentru ca am ochii migdalati iar acest lucru ma face specialahappy

| JustForU a răspuns:

Salut! Mie mi-a spus o tipa de 18-19 ani ca nu a mai vazut un tip cu un fund asa de mare ca al meu...Sincer, nu cred ca a fost un compliment, dar oricum sinceritatea ei m-a socat...

Întrebări similare