Trimis... o baja la un numar de telefon!
primit... mi-e rusine sa-l scriu pe site, ti-l trimit in privat, si daca crezi, poateaza-l! este un mesaj de la sotul meu!
...pai am trimis un sms iubitului meu...si de primit.tot de la el am primit...textul...nu ti-l spun e secret...
Cel mai recent sms trimis de mine a fost prietenului meu... i-am adus aminte ca femeia e ca matematica:daca nu te ocupi de ea... te lasa... cel mai recent sms primit este de la prietena mea care a scris ca e in spital cu copilul ei nou nascut si are f. multe probleme acum urmeaza s-o intreb ce probleme?
Trimis : ''ia-ti o funie si..vezi ce poti face cu ea''
primit :"vezi ca am plecat de la sala...in 5 min ajung acasa''
Primit de la sor'mea: sa-ti bagi telefonul' unde nu il vede soarele ca sa-l simti!
trimis catre sor'mea: sunt ocupata. ce e?
Pai mesaj trimis... " ce faci azilule?" azil ( asa le zic la niste pretini )
primit... ce faci mai traiesti sau te pomeni ca o mincat astia toti colacii fara sa ma cheme
Primit : NonStop : Apeluri piedute 12:07...
Trimise: Catre numarul care mi-a dat 12 apeluri : "Poti sa ma suni acum, ca nu mai e inchis "
Super tare intrebarea ta
Trimis-nu m-am suparat
Primit-In 5 min sunt jos pup
Primit : creditul tau este de 999 de saruturi + 799 pupici.si pentru ca esti de ceva timp in reteaua mea, primesti 100% valabilitate in INIMA mea! te iubesc...
de raspuns nu i-am mai raspuns ca m-a cam lasat fara replica
Primit: "Ai terminat mamaliga?" Trimis:"Vai merci ca mi-ai amintit cred ca s-a cam ars!" (Pe bune. Asa vorbesc eu cu prietenii mei. Bineinteles ca nu este adevarat, dar ne place sa ne amuzam tot timpul. Incercati si voi ca este foarte placut.)
Primit: "Buna dimineata. Nu te mai iubesc!"
Raspuns: "Noapte buna atunci! O vor face altii!"
Julyly2089 întreabă: