| CriminălBadBoy a întrebat:

Care este cel mai scârbos lucru pe care i l-ati facut cuiva vreodată?
Eu când eram mic, am facut pe mine si mama a trebuit sa mă schimbe, la voi?

32 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Am obligat-o pe bunica sa se uite la filme erotice cu mine
I-am spus ca daca refuza, nu mai mananc o saptamana
*aplauze*
Mersi, mersi

| RAY a răspuns:

Eu doar lucruri placute am facut, acuma ca am pus pe alti sa faca lucruri scarboase pentru mine e altceva, eu sunt un ingeras care strica omul

| RainmakerX a răspuns:

Nu am facut asa ceva niciodata, intotdeauna m-am ferit de scarbosenii.

Daca esti bebelus si faci pe tine atunci mi se pare okay sa te schimbe cineva... deci nu vad care e problema.

| CriminălBadBoy explică (pentru RainmakerX):

E ok? Bine mami, hai sa mă schimbi ca am vomat pe chiloti.

| RainmakerX a răspuns (pentru CriminălBadBoy):

E okay doar daca esti bebelus... daca poti sa vorbesti ca sa-i spui deja nu mai esti chiar un bebelus ci un copilas deci nu mai e okay.

| KillMePlease a răspuns:

nu răspund
MU HA HA MU HA HA HA HA

| L1feDRAIN a răspuns (pentru KillMePlease):

Mor.

| KillMePlease a răspuns (pentru L1feDRAIN):

dc?

| L1feDRAIN a răspuns (pentru KillMePlease):

Esti rea. laughing

Apropo, imi place fotografia ta.

| KillMePlease a răspuns (pentru L1feDRAIN):

ock
mersi fain

| KamaSutra a răspuns:

Nimic happy

| syd2 a răspuns:

Nu prea am facut lucruri scarboase am fost curatel si frumusel din totdeauna happy
happy

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Hehe... Doar nu vrei să spun smug laughing

| LaughingKarima a răspuns:

O singura chestie scarboasa am facut-o cuiva(intentionat)
dar nu iti spun ce am facut laughing

| LaughingKarima a răspuns (pentru LePotato):

Ce e cu pisica aia posedata? crying laughing
nu stiu, am inceput de scris partea dar tot editez, si na, pana iasa cum vreau eu, e dezastru total de cand am inceput-o pentru ca nu sunt obisnuita sa scriu in romana crying(((((((((((((((((((((

| LePotato a răspuns (pentru LaughingKarima):

Nu stiu...dar e fun si creepy in acelasi timplaughing

Pai...big grin, din partea mea o poti posta si in engleza whistling

Ca scriu in romana, nu am voie sa ma laud, dar cand scriu in engleza am asa ca am voie sa zic : ca mult mai bine, mult mai frumos scriu in engleza. si pagini intregi, cu totul detaliat bine. Acum stiu ca lauda de sine nu e buna, dar sincer spun ca doar cand vine vorba de scriu ma pot lauda si eu cu ceva

Cum ziceam, din partea mea poti posta in engleza...big grin din contra e mai faina engleza de "n" ori ^^

Ai obsesie cu engleza si nu stiu eu? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru LaughingKarima):

Dar mai bine in romana. big grin unii încă mai invata limba. laughing

Nu stiu daca sunt obsedat de englezarolling on the floor, cert e ca e mai faina decat romana big grin

| LaughingKarima a răspuns (pentru anonim_4396):

Da mami, dar uite ce urata e povestea in romana crying nu imi iasa exprimarile, nu stiu ce am scris corect si ce nu crying(

| anonim_4396 a răspuns (pentru LaughingKarima):

Ba e frumoasa. La fel ca primele parti. N-am vazut-o încă, dar stiu ca va fi frumoasa. :3

| Suck a răspuns (pentru LaughingKarima):

Te referi la atunci cand ne-am sarutat, stai linistita ca nu mi-a fost greata de limbocu tau.

Acuma ca sa raspund la intrebare, vara cand mergeam la lucru eu aveam apa rece de la frigider dar nu apucam sa beau ca mna... colegii. Asa ca o data am luat dopul... mi-am scos capu din pantaloni si l-am frecat de gura sticlei. mi-a parut rau ca nu aveam branza, am pus dopul si dupa un timp sticla s-a golit, le-am spus ce am facut, mda, greturi si injuraturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am scuipat un tip pe fata, neintentionat, dar acum ca mă gândesc, bine i-am facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am scuipat pe cineva pe fata.
Aveam gura plina.
Sunt mandra de asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vomitat in mijloacele de transport.
De 3 ori straight face.

| CristinaSNC a răspuns:

Eram la spital, ma operasem si dupa operatie asistenta mi-a spus sa nu imi misc capul, eu bine inteles ca nu am ascultat si l-am miscat de cate ori am vrut si cum am vrut. Si cand o venit tatal meu la mine, dupa atata miscat mi s-a facut rau laughing, si am ca vomat putin pe el laughing dar nu s-a suparat happy

| Vlach a răspuns:

Nu stiu
Dar stiu ceva amuzant:
Eram la scoala si am pus un coleg sa imi arate o faza, SuperMan Punch ceva de genul, si cand venea spre mine i-am aruncat pufuleti in fata si am fugit tongue

| BlackArt333 a răspuns:

Nu vrei sa stii...