Hei tpu.Am gasit o usera care nu stiu sa citeasca. Fato tu nu vezi bine? Este t/a. Ce i asa de amuzant in intrebarea ta?
@Myrunaa scuze draga...da atunci eram pe telefon si am gresit tasta.tu realizezi ce categorie e asta? ce i asa amuzant in intreb ta? chiar nu pot sa mi dau seama.chiar asa proasta poti fi incat sa nu ti dai seama care sunt cele mai scurte cuv din lb romana?
Hai să îţi fac o propoziţie [mai pentru analfabeţi] : Asta întrebare stupidă este!
@Myrunaa, poate dacă te-ai mai uita de mai multe ori la propoziţie o să-ţi dai seama că pe acolo este şi o paranteză.
A? ce sa fie sunt multe scurte , in general prepoziti, conjunctii si interjectii astea sunt cele mai scurte
LoL... cum ai spus tu ''Am gasit o usera care nu stiu sa citeasca'' hmm... dupa abstractia de greseli gramaticale nu vad care e treaba cu intrebarea mea. Nu vad unde am gresit la intrebarea asta. O fi ea stupida, eu chiar ma gandeam la asta cand am pus'o. Nu sunt mai prejos ca tine. Invata mai intai sa te exprimi inainte sa judeci. Si spune'mi CITET unde am gresit la intrebarea asta!
LoL... eu stiam ca in rubrica Trivia/Amuzante sunt intrebari amuzante SAU poti pune o intrebare la care vrei sa primesti un raspuns amuzant... si tu ai zis ca nu isi are rostul in sectiunea Trivia/Amuzante. Nu esti tu aceea care ai spus in primul comentariu ca intrebarea mea este T/A? Trivia/Amuzante = T/A
Pana la urma mai dai fundita aia? Vreau sa vad care e dupa tine cel mai scurt cuvant.