Haide mai, chiar am jucat asa de bine rolul de baiat?
Ma pricep nu?
ăhă.
Hai lasa-mă... Bai Pitagora, ce modestie.
Cel mai socant lucru e atunci cand afli ca vineri nu apare episod nou din tokyo ghoul!
Nu am văzut încă nici pe primul, trebuie neapărat sa mă uit...
Aha, trebuie, deja e la episodul 2!
Dar in primul ramai socat si in al doilea te plictisesti!
Măcar Uta apare si el mai des, ca daca mă tine tot cu Kaneki, nici nu mă mai uit.
Ma... in primul apare Uta bine, pentru ca se bate impreuna cu Shuu si Yomo!
Dar in al doilea episod apare cateva secunde fara sa zica nimic!
Deci, la primul sa mă uit, si la al doilea nu. Ce regizori. Fac ei personaj superb si nu-l pun in rolul principal. Baai, frate...
Cum vrei... nu ma bag MAN!
Esti nebun. Nu-s băiat mai inteligentule. Când o sa bagi la cap asta? Sau nu te duce capul?
Daca nu esti dovedeste!
Si in plus e o replica de la satana, nu te-am facut special baiat, omg greu te prinzi!
Hmmm, te crezi mai satanist ca mine... Si cum naiba vrei tu, sa dovedesc.
Daca as fi băiat, de ce m-as da drept fata?
Ca sa innebunesti si da razi de mine ca ti-am crezut minciuna!
Tocmai special pentru tine as fi făcut toate astea...
Stiu!
Pai da...ce am ajuns.
Deci dovedesti?
De ce ceilalti mă cred si tu nu?
Te-am întrebat de vreo 3 ori...cum Fuk sa dovedesc?
Ti-am mai raspuns si la intrebarea " nu mai stiu cine sunt""!
Cu o poza, cu un ID de mess, skype, whatsapp, cu un numar de telefon sau ceva!
Aaa nu am văzut. Deci, daca nu mă crezi, cauta-mă pe Facebook (LorenaLo) si acolo o sa vezi si poze si poate te convingi.
Eu nu te gasesc. Mai bine pui link.
Bine, se vede ca mi-ai citit intrebarea!
Eu n-am facebook, doar mess, mail, skype si whatsapp( si mobil)! :/
Asta e. Atunci mă crezi, si gata.
Pai am zis eu sa ma cauti?
Eram curios.
Curiosii mor repede...
Mai cauta, dar vezi ca sunt mai multe fete cu numele asta.
Mi-e lene XD. Nu-mi pasa daca mor.
Pai, da...ce e viata! Pff vine si trece, mare lucru.
Era vara in 1064. Eu mancam, dupa am dormit, dupa am mers la baie, dupa am mancat, dupa am mancat, dupa am citit aceasta intrebare, si dupa raspuns. Socant nu?
Incredibil...m-ai lăsat fără cuvinte. Chiar e socant.
Eu plang cand citestc asta... Oare a murit sau nu?
Cine a murit?
Stai inca nu am citit tot raspunsul meu
Ce e asa socant la faptul ca sunt fata? :3
Ceees, e flumos... Nu jignim pe Uta!
Cel mai socant lucru a fost atunci cand m-am trezit in cada si nu stiam ce caut acolo!
ZOMBIII! Acum cateva zile mi-a murit telefonul (si era asa inteligent si frumos ( ) l-am ingropat cum se cuvine (cu slujba si restul), dar dupa doua zile, m-a sunat o prietena ca nu stie cum a ajuns telu' meu la ea in casa si imediat s-a stricat si al ei.Dar cand am ajuns la ea, am vazut ca si telefonul meu si al ei, ecranul...era aprins si orice faceai ramanea albastru.Am facut teste, orice telefon care era la mai putin de 200 m de al meu patea la fel.Noaptea il punea undeva si ziua il gaseam pe altundeva.A venit FBI, CIA si mi-au luat telefonul sa cada ce are.De atunci e oficial: Un nou virus circula sa ne i-a noua telefoanele inteligente.Nu riscati! Ziua si noaptea tineti-l intr-un borcan cu apa sa nu cumva sa se infecteze si al vostru! Bai frate, telefoane zombie, ce urmeaza, oamenii?!
(stiu ca e nasoala)
Apropo, scuze ca nu ti-am zis de o groazaa de timp, nu am mai intrat deloc pe TPU.
LA MULTI ANI!
Mersi!
Sper sa nu ajungă virusul si la mine....cum mai intru eu pe TPU, cum mai ascult The Ggazette? Haaa, cum mă mai joc Zombie tsunami?
Deci de acum îl infasor in folie de aluminiu. Mersi ca mi-ai spus de virus. Esti o eroina...
As vreau eu... daca eram imi salvam telefonul si nu ajungea un zombiephone.Asta e.Ai grija la semne! Daca telefonul tau se descarca cu 1 min mai repede decat normal inseamna ca e infectat! Daca observi asta mergi imediat cu el in service sa il bage in carantina.Are 0,5% sanse sa scape daca ajungi in primele secunde ale contactarii virusului!
Cum stai cu anime-ul? (pot, te rog sa imi spui daca ai luat lectii de desen si daca da ce te invata) ca eu nu desenez prea bine si poate o sa fac cateva dar nu cred ca imi iese.Cat despre chestia cu dublare nu pot ca sunt rrita.N-am gasit nimic. Sper ca macar tu sa iti poti face visul si sa stii ca TE SUSTIN!
Pai, telefonul meu e bine...deocamdata.
Nu am luat lectii de desenat. Am invatat singura. M-am mai uitat pe internet si asa am perfectionat totul. Desenez încă de când eram un "minion" Dar urmează, sa mă duc la cursuri de desen in Tg Jiu, la primavara. Poate ne întâlnim acolo.
Sincer mi-ar placea sa ne intalnim.E bine sa gasesti pe cineva cu pasiuni si vise ca ale tale.Cred ca ne-am intelege bine.
Da, ar fi frumos...prea frumos.
Ca intr-o poveste.
EmmaShefferd întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă: