Ma scarpinam la un san si eram prin curte la care observ ulterior ca vecinul meu se holba la mine...am mutit de rusine!
Sa ma pipaie un doctor batran (!) la o consultatie! Niciodata nu am mai mers la acel medic!
Eram pe banca cu 2 colege baiatul pe care il plac si un coleg de al lui sh vine o fetita de a 5 a la mine cica : "ce faci veronica? de cand n'am mai vbt" da a facut intr'un hal zici ca era scapata de la nebuni am lasat capu in jos de rusine ce imi era toti se uitau la mine si la ea
Undeva in Bucuresti. La o toaleta publica, din acelea noi, "automate", care iti da timp sa stai 15 min, apoi se deschid singure. Si se mai si afla intr-o zona destul de populata. Tragedia a fost ca s-a deschis in mai putin de 2 minute, eu avind nevoie de ceva mai mult timp. Sansa mea a fost ca am fost cu sotia, care ma astepta afara, si care m-a ajutat sa fortez usa ca sa stea inchisa, pentru a nu fi vazut de altii cit imi aranjam tinuta pentru a putea iesi de acolo. Am ris bine atunci datorita acelui moment, mai ales ca fusesem fortat sa fac totul cu o mina, ceea ce a fost f dificil, dar mai apoi, cind am mers, de nevoie (fir-ar sa fie ea de nevoie! ), in acelasi loc, nu am putut sa fac mai nimic, si aceasta mai mult din cauza fricii ca s-ar putea ca usa sa se deschida din nou, iar eu, fiind singur de acea data, sa nu ma pot descurca deloc fara a fi vazut de altii.
Astea DA intamplari. Super faze! Pup(:*) si mai astept si pe altii cu noi raspunsuri. Super
ruxybelle întreabă:
Julyly2089 întreabă: