Cred ca faptul ca stau la calculator... daca spuneai ciudat iti puteam spune mai multe dar stupid... nu fac lucruri stupide, oricum, sa ti-l spun pe cel ciudat; in fiecare noapte, dupa ce-mi fac rugaciunea(si dupa ce sting lumina, logic), ma duc sa ma uit pe geam ciudat, pana si pentru mine, pentru ca nu-mi pot da seama de ce fac lucrul acesta. Tu ce lucruri stupide faci?
Yo pe care il fac zilnis(cel mai stupid) este ca ma prostesc in fata oglinzi.
Ma scol ma dezbrac de pijamale, si ma imbrac cu ceva usor.activitati bla, bla, bla, ma dezbrac si ma imbrac de serviciu. ajung, ma deezbrac de haine si iau salopetele si echipamentul de protectie.muncesc 8 ore, plec la garderoba.ma dezbrac, fac dus, si ma imbrac pentru a pleca acasa.acasa ma dezbrac si ma imbrac cu pijamalele.deci dupa cum vezi ma imbrac si ma dezbrac atat ca de 28 de ani de munca in ture, imi vine sa stau in pielea goala ca m-am saturat imbracandu-ma si dezbracandu-ma de atatea ori pe zi.
Imi fac patu', activitate zilnica... si stupida Pur si simplu nu inteleg de ce sa faci patul cand seara trebuie sa il faci inapoi
Vorbesc singura, mami crede mereu ca vorbesc la telefon , si mai ma cert cu papagalul meu.
Adun scamele de pe jos. Voua va plac hidoseniile alea? Zici ca ti-ai patat mocheta.
Ca stau si ma gandesc si stau si ma gandesc... iar eu temele nu le fac si ar mai fi una, faptul ca iti raspund la intrebari
DaciaRomania întreabă: