| VladyCristian a întrebat:

Care este cel mai tare banc sec pe care il stiti? ( atentie - cenzurat) - bancul poate fi si sec

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Două roşii pe o şină de cale ferată. Prima:Vezi că vine trenul. A doua:Iete... fleoşc!

14 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Era o gasca de gaini si toate aveu geci de piele rolling on the floor)
Asta e cel mai tare banc sec laughing
Bine nu'mi dati in cap I don't want to see, stiu ca l'am zis de prea multe ori da imi place

lolita
| lolita a răspuns:

Un om avea un cal, si calul nu avea nimic impotriva rolling on the floor stiu bancul asta de vreo 13 ani si tot zambesc cand imi aduc aminte.

cami
| cami a răspuns:

Miezul noptii, poate spre 3 dimineata. Un tip se trezeste avand un
puternic impuls de a face pipi. Somnoros, se intoarce pe dreapta, in
speranta ca ii trece. Nimic. Se intoarce pe stanga, dar dupa cinci
minute renunta, se ridica anevoie din pat, se duce la baie si incepe sa
faca pipi, ca tot omul. Uitandu-se in jos, se adreseaza cu obida organului:
- Vezi, eu ma scol cand vrei tu.

| sfo a răspuns:

Un schelet merge la bar si cere barmanului -o bere si un mop!:pe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Porcul rama. dar rama nu porc.

| anissa a răspuns:

Asta am auzit-o ieri de la o colega rolling on the floor) la scoala se certau doua fete si una zice : laughing
mai sti cand am mers in excursia aia ca trenu`?laughing
eu am scos curu pe geam si u fata si lumea zicea ca suntem gemeni rolling on the floor laughing lol nu mai puteam laughingde ras rolling on the floor

| Seline a răspuns:

"Un arab calarea o camila, ghici ce camila avea picioare." Mor de ras de fiecare data cand il audhee hee

| Brun3tte a răspuns:

Un nebun scapa de la sanatoriu. Noapte. Se pune pe urmarit o femeie. Femeia simte ca e urmarita, nebunul dupa ea. Tipa grabeste pasul, nebunul dupa ea, fuge disperata, lacrimile ii curgeau siroaie si ii cad pantofii si i se rup hainele. Nebunul fuge dupa ea si o prinde. O propteste de un perete, se uita atent si cu o privire criminala in ochii femeii care erau mai mult moarta decat vie. Femeia era asa de speriata incat aproape ca nu mai respira. El o intreaba: - Esti vie? Cu o ultima licarire de speranta si cu glasul deznadajduit, ea ii raspunde: - DA! La care nebunul: - Si atunci de ce nu faci struguuuuuri? rolling on the floorrolling on the floor)

| IamIce a răspuns:

Un nebun il aleagra pe doctor in tot spitalul! Doctorul fuge fuge pana cand nu m-ai poatelaughing! Isi zice da`l dracu ma omoara asta e! Vine nebunul la el si i spune mai poti alerga! La care doctorul spune big grina!
Bine acum aleargama tu pe mine laughing

| LauraNica92 a răspuns:

Î: Ce este transparent si miroase a morcov?
R: Un vant de iepure.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sec

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oaia roz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ii cel mai rau l un fumator?-cand sta pe wc si trage si impingebig grin

| gabi0902 a răspuns:

Doua vaci stateau intr-un pom si crosetau apa folosind doua caramizi