Eu am uitat de Geta.
>Male names :
Ghiţă, Ionel, Vasile, Constel, Sile, Mitică.
>Female names :
Mărioara, Smaranda, Matilda, Europa, Mercedesa, Vasilica, Gherghina, Ilinca, Tanţa.
Mi se pare mie sau toţi folosiţi deodată greentext aici, sunteţi cumva anoni sau copiii proşti? deşi sper să nu fie varianta a doua.
>Ciudat, nu?
>Cred că se plictiseşte.
>Plictiseală. Probabil.
>Dar e exact genul acela de persoană care dacă-şi întoarce rahatul se crede mai interesant şi astfel va fi mai mult băgat în seamă, da' de fapt se face de căcat
>O fi avut o zi naşpa
>But who cares?
>I don't.
Greentext inseamnă acel ">" cu care faci "implying", şi anoni vine de la anonimi, sau mai simplu /b/tards, acum aştept să văđ dacă ştiai. (nu's sarcastic)
Nu. Nu ştiam că ">" înseamă greentext. Mi-am dat seama de la ce vine "anoni". Nu suntem /b/tard, deci bănuiesc că "suntem copii proşti".
Dai importanţă unor lucruri tare plictisitoare care nu mă interesează.
Nu te interesează, dar eşti cancer, mi-ai dovedit-o, foloseşti ">" ca să arăţi interesant, mersipanumaidareply.jpg.
Măplictiseşti.gif
n-aitutreabădacăvreausămăarătinteresantă.bmp
eştistupid.ico
Anonymous îţi vor sparge contul TPU în 10 minute.
Vacanta mare!
De fata: Marilena
de baiat: Davide, Andrei si Cristi...Mah nu mai radeti (presupun) ca poate acusica se va naste cineva important lui si vrea sa stie si el nuste nume mai frumoase pentru a se inspira...sau pentru altceva.uj dau si eu cu parerea. funda?
ari23 întreabă:
Julyly2089 întreabă: