| cerculetezburatoare a întrebat:

Care este parerea voastra despre SCOALA?

16 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

O părere generală happy ar fi aceea că fără ea nu faci nimic. Sunt copii care-o preferă, alţii cărora le displace total, ideal este ca indiferent dacă ne place sau nu, să încercăm totuşi să-i vedem "însuşirile" ei pozitive.
O seară frumoasă! happy

| FataTPUpunctRo a răspuns:

Scoala te ajuta in viitor.yawn dar cateodata( mereulaughing ) e plictisitoare...yawn

| User a răspuns:

Bulau modern.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Te ajuta in viitoar ca iti da cunostinte da e grea daca stai sa te gandesti teme, tocit, note, teste, teze.nu vreau sa inceapa x_x

| madia a răspuns:

Scoala de soferi?

| Xonia a răspuns:

Acum ca incepe scoala sunt...confuzastraight facerau.

| Siera_3750 a răspuns:

Imi place scoalahappy

| matadoru a răspuns:

Pai. e o inchisoare cu iesiri:-p

| G a răspuns:

Scoala e baza. daca nu stii sa scrii/citesti/numeri si n-ai niste cunostinte de baza din anumite domenii nu poti sa faci nimic mai departe. si chiar daca ne ocupa din timp pe cand noi ar trebui sa ne distram si sa profitam de copilarie, trebuie facuta cand esti mic pentru ca atunci se prind si se intiparesc in minte cel mai usor cunostintele, vorba proverbului: "nu invata ion ce n-a invatat ionica". big grin

| Biby a răspuns:

Ajuta in viitor, dar este plictisitoare dar eu invat destul de bine chiar daca nu prea imi place.

| Pho3nix a răspuns:

Normal ca fara scoala nu faci nimic dar mie mi se pare ca e prea multa materie.
Sunt multee chestii care le invatam dar nu ne ajuta in viitor.

| Razvan a răspuns:

Sistem prost, profesori exceptionali de care isi bat joc lunar prin leafa de mizerie, copii lipsiti de motivatie pentru ca sunt invatati de mici ca banii sunt totulwinking

| BruneTTe a răspuns:

Pff. da-o dracu` straight face mai sunt cateva zileee de fericire :X

| Диана a răspuns:

O chestie pe care eu o urasc. big grin

| maya007 a răspuns:

Pai, pentru cultura generala si in viitor dar mi se pare o prostie notele, testele, tezele, temele...sa vedeti ce sistem de invatamant au in Finlanda, de ti`e mai mare dragul sa te duci la scoala...aici e iadu' pe pamant
Pho3nix si onutzu f bine zis big grin

| andreea4ever a răspuns:

No more, baby.

No more!

Întrebări similare