HepHap
| HepHap a întrebat:

Care este tara cea mai indepartata de Romania? Raspunsul corect ia fundita.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Australia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu Japonia sau Noua Zeelanda, atunci una din tarile Americii de Sud. Nu-mi amintesc acum care anume dintre ele este cea mai la sud, in cornul continentului, daca ma uit pe harta iti pot spune, dar inseamna sa trisez, asa ca las raspunsul asa cum este.

| MisterKat a răspuns:

Australia, Noua Zeelanda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Canada.

| Flav a răspuns:

Moldova. Suntem asa de aproape si totusi asa de indepartati de ce se intampla la ei.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ar trebui sa fie SUA. Pentru ca in Hawaii este Honolulu, care se afla la antipodul Romaniei...ma rog...al Bucurestiului. Nu?

| RuSuLeTzZz a răspuns:

Rusia

cami
| cami a răspuns:

Eeeei, pai Falv, ce sa zica-el fiind moldoveanbatting eyelashes

cami
| cami a răspuns:

Si intrebarea nu cred ca face referire la pozitia pe glob, ci la altceva. O tara indepartata de Romania insemnand o tara civilizata, cu bun simt, cultura vasta si altele. Si, ca sa raspund la intrebare, spun : Nu stiu (cred ca cele de prin Occident). sunt atat de -indepartate- de tarisoara nostra, incat cred ca ne va lua ani lumina pana cand vom ajunge si noi, sa le semanam.

luciana
| luciana a răspuns:

Prietene, sa stii ca Noua Zeelanda, este cea mai indepartata tara fata de noi, Romania. Australia, se afla inaintea acesteia, pe harta si amandoua, sunt tarile cu cel mai inalt grad de civilizatie. Lucien.

| arysa a răspuns:

Honolulu laughing

| xD101 a răspuns:

Noua Zeelanda sau Argentina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Strict geografic, probabil una dintre tarisoarele insulare de prin Pacific...gen Tonga, Kiribati, Vanuatu. Din celelalte puncte de vedere, cam toate tarile sunt cele mai indepartate de Romania. Trist, dar asta e...

| adrianhasde a răspuns:

Hawaii

| stetoscop a răspuns:

Nici tu nu stii, nu i asa?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Australia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiji

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: